Sok ország átvesz új állampolgárként például kelet-európai állampolgárokat. És ingyen kapják őket. Ez veszteség az anyaországnak. Nemde?
Az anyaország kitanítatta ezeket az embereket. Gyermekkoruk óta orvosi és más ellátásban részesítette őket. A gazdag nyugati országok pedig lenyelték őket. Az anyaország vesztett.
Ha valaki új állampolgárságra tesz szert egy nyugati országban és elhagyja az őt felnevelő országot, akkor az hatalmas kár az anyaországnak.
Ezért valakinek fizetnie kell!
Ingyen senki sem kaphat új embert!
Hogyan veheti át egy állam a másik állam emberét át megegyezés nélkül?
Mindennek ára van.
Egy fenti hozzászólónak:
A kerítést nem mi teremtettük, hanem az okozói.
Ja, nem is feltételeztem, hogy Te személy szerint építetted volna a kerítést. Meg én sem voltam ott.
Nyilván aki építette, az okozta.
Amikor pedig Orbán lenyeli azokat az EU támogatásokat amit a külföldön adózó magyarok is termeltek akkor más az igazságérzetetek?
Fizetünk mi eleget Orbánnak, az már a ti bajotok hogy nem tudjátok normálisan elkölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!