Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » "Az Ukrán prideon szétrugdostá...

"Az Ukrán prideon szétrugdosták a melegek fejét." Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Reggel a HirTV-be hallottam egy beszélgetésben, elemzésben hogy Dopeman és Fair Right Ádám szemrehányást tesz Pressmannak, mert meg sem említette hogy az épp most felvenni kívánt Ukrajnába az idei prideon (LMBTQ felvonuláson) megtámadták a felvonulók és szétrugdosták a fejük. Meg lehet nézni mondta.

Én nem láttam sehol videoban. Ha ez valóban megtörtént annak hatalmas felháborődásnak kellene lennie és az EU csatlakozást meg kellene szakítani emiatt. Hol lehet megtekinteni ennek a bizonyítékát?

2024. júl. 1. 08:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%
20, igy most mégkevésbé értem :(
2024. júl. 3. 13:28
 22/25 harminezer oxigén ***** válasza:
88%

"Hír tévés videó"

"meg lehet nézni mondta"

hol is a videó?, vagy egy link a Hír tv adàsàról?

a hír tv annyira hiteles mint a piacos nike frissen varrt adidas logóval

"niki bàcsi"

jaj uristen jan neee!!! most vérig sértettél 😂

veled bizonyàra sokszor összefutottam itt, màr nem tudom melyik kérdés alatt, igen csak felejthető vagy

Niki

2024. júl. 3. 17:03
 23/25 anonim ***** válasza:

"Azért ez elég nagy felelőtlenség volt, bárki megsérülhetett volna az átlag járókelők közül, vagy netán anyagi kár is keletkezhetett volna"

Akkor két világháború is nagy felelőtlenség volt, mert azokban is bárki megsérülhetett.

2024. júl. 3. 20:46
 24/25 Jeffrey Spender ***** válasza:
0%
Hogyan sikerült az Ukrán Hadsereg szóvivőjének egy Floridából való transz férfit / nőt kinevezni ?
2024. júl. 3. 22:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Kizárt... Ukrajna jogállam, ott szeretik a melegeket. Amúgy valami ellentünci is volt, lehet arra gondol a kérdező.

[link]

2024. júl. 4. 06:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!