Orbán az Unióban is győzött?
jún. 30. 15:12
2/9 anonim válasza:
Nagy segítség ez a magyar családoknak.
4/9 anonim válasza:
Remélem.
Eddig mindig bejött az a mondás, hogy Orbánnak nem igaza van, hanem igaza lesz - remélem most is. Ez az első lépés és nemsokára kiderül hogy kik csatlakoznak még ehhez a csoportosuláshoz. Nyilván nem ez volt az első tárgyalása Orbánnak más pártokkal az EU-ban, hanem évek óta építi ezt a tervet és most a megvalósulását látjuk.
5/9 anonim válasza:
Én ott akadtam meg, hogy orbánc mióta patrióta? Vagy rosszul tudnám a szó jelentését? De nem, rágógliztam, jól tudom. Szóval akkor orbánc nem tudja.
6/9 anonim válasza:
Orbán nem kellett sehová, mindenhol utálják a Fideszt ezért csináltak sajátot :DDD
7/9 anonim válasza:
Minden klubból kitiltották és duzzogásból létrehozott egy újat. Majd azt hangoztatja az ő klubja a legjobb és a legnagyobb.
8/9 anonim válasza:
Úgy látszik tényleg lelőtték a megafost, hogy itt terjesztitek a hazug narancsos propagandát.
9/9 anonim válasza:
Attól, hogy nem függetlenként szerepelnek pártjának megfogyatkozott tagjai az EP-ben, hanem egy kis párt részeként, attól semmivel nem lesz több szavazata vagy befolyása az EP-ben a Fidesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!