Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ tagok miért támogatjá...

Az LMBTQ tagok miért támogatják palesztínát, mikor a legtöbb muszlim országban kivégzik őket és/vagy börtönbe kerülnek?

Figyelt kérdés
jún. 20. 19:38
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
93%

A legrégebben lakott ősi területén senkit nem érdekel, hogy ki kezdte, mert valaki mindig korábban kezdte. Mintha mindig tovább akarnál számolni a másiktól. Végtelenig mehet.

Esetleg az számíthat, hogy ki kezdte újra, mert az az aktuális helyzet az aktuális résztvevőkkel.

jún. 21. 19:09
 32/46 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan is venném ha nem pont ti mondtátok volna ennek homlokegyenest az ellenkezőjét amikor pl Netanyahu bombázta le különösebb ok nélkül a szíriai nagykövetséget. Ott hirtelen számítani kezdtek nektek az előzmények...

jún. 21. 20:45
 33/46 anonim ***** válasza:
73%

A nagykövetség épülete sértetlen, tán betört 1-2 ablak.

A konzulátusi épületet érte támadás, ami legitim célpont lett volna, mivel terroristák voltak bent. Dzsihadisták, a Hamasz vezetése és az IRGC.

De ez egy válaszcsapás lehetett volna, mert előtte nap Eilatot iráni drónokkal találták el.

És csak miért lehetett volna válaszcsapás? Mert hivatalosan nem történt semmi. Az IRGC Irak területéről indította a támadást. Felemelik a kezüket (irániak), és ők is rácsodálkoznak, hogy nahát mi vannak.

Izrael pedig szintén nem támadta meg a konzulátust, nem ők voltak, a támadás ugyanis Jordániából történt. Ugyan úgy rácsodálkoznak, hogy micsoda véletlen, hogy pont meghaltak a terroristák.

De a valóságot mindenki tudja, IRGC lődöz Irakból, és nem is tagadják túlságosan.

Izraelnél kb kacsintottak egyet, hivatalosan nem ismerték el, de mindenki tudja, hogy ki és mi volt.

Szóval kezeljük helyén a dolgokat. Vagy 2 kamu támadás van, és akkor nem történt semmi, vagy Irán megtámadta Izrael területét, és másnap Irán konzulátusa meg lett támadva. Ráadásul elég korrekt támadások voltak. Eilatban katonai támaszpontot támadtak meg, legitim célpont - A konzulátus pedig szintén legitim célpont volt a katonai találkozó miatt.

Ezzel van egyébként a legkevesebb vita. Irán mindent jól csinál. És Izrael is mindent jól csinál Iránnal. Mint a kutyák akik ugatnak egymásra, de megvannak kötve.

Irán majd máskor jön. Már bejelentették, hogy 16 éven belül elpusztítják Izraelt. És épp fejlesztik az atomot, egyébként sikeresen. Emiatt egyébként felmerül az, hogy ha a másik fél a világ tudomására hozza, hogy megtámadja a másikat, atommal is, akkor megelőző csapás simán lehet jogos, de ezt majd megbeszéljük 10 év múlva.

jún. 21. 21:07
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Irán nem fog atomot dobni Izraelre csak úgy. Ali Hámenei, aki a legnagyobb vezető Iránba, azt mondta Allah ellenzi az atombomba használatát. Márpedig a muszlim világba, ha valamit Allah így elmond személyesen, azt a muszlimok nem veszik félvállról. Aztán addig csesztették szegény Allahot, hogy csak elkezdtek valamit fejleszteni, aztán annyi engedményt kicsikartak, hogy fejlesszenek atombombát, DE csak önvédelemből.

A többi állam doktrináját figyelembe véve, ez azt jelenti (mindenhol a világon), hogy ha a hagyományos erő csődöt mond, akkor mehet a piros gomb. Tehát akkor sincs atomozás, ha megtámadtak valakit. Izrael egyébként alkalmatlan arra, Irak létét fenyegesse hagyományos fegyverekkel. Tehát papiron nem használna atomot.

Második lehetőség: Irán fejleszti a rakétáit. Múltkor kiderült, hogy a ballisztikus rakétájuk egy kalap kaki. 50%-os meghibásodási rátával lőtték fel őket. Viszont ami repült az jó volt. Kiküszöbölik ezeket a hibákat, amik új fegyvereknél természetesen előfordulnak, és aztán mehet 3000 ballisztikus rakéta. Erre a válasz lehet atom. Amire szintén atom a válasz.

És akkor megölik egymást. Igazából a régióért nem kár, annyira kell az arab/perzsa az emberiségnek, mint marhának a kés. A zsidókat pedig észre sem fogjuk venni, hogy nincsenek ott. Csak a baj, a radioaktivitás ami szétterülne. Majd valami okosabb talán kifejti mennyire lenne bajos a helyzet

jún. 21. 21:19
 35/46 anonim ***** válasza:
71%

Szóval ott ül az ajatolla, szívja az ekit, és közben allahhal ducsmizik, és ez a párbeszéd ment le?:

Ali: Figyelj má, itt vannak a zsidók, tömegpusztító fegyvert mennyire csíped?

Allah: Nonono nincs tömegpusztítás meg atombomba, az bűn.

Ali: Hát jó. De akkor mit szólsz 5000 ballisztikus rakétához? Azzal lehet ölni?

Allah: Háhogyne, az nem tömegpusztító fegyver.

Ali: Na jó és még valami, dúsíthatunk uránt, amit csak békés célra használunk fel, és nem azért, hogy Izraelre dobjuk? *közben próbálja visszatartani a röhögést

Allah: Rendben, nyomjátok.

Én így képzelem.

jún. 21. 21:27
 36/46 anonim ***** válasza:
91%
Ezek a mondatok hasonlítanak Sacha Baron Cohen paródia filmjére. Én is láttam. Egyébként úgy beszél vele, ahogy akar. Nem tartozik ránk. Felőlem a gyíkemberrel is beszélhet, én csak mondtam, hogy ez az aktuális vallási törvényük.
jún. 21. 21:40
 37/46 anonim ***** válasza:

Meleg vagyok, és én sem értem, hogy támogathat sok meleg egy olyan országot, ahol kvázi kivégzés, vagy börtön vár a melegekre.

Ne keress logikát, ugyanis az emberek többsége, kortól nemtől szexualitástól függetlenül, egyszerűen ostoba. Én már többször láttam melegeken Che Guevara tetoválást, pedig Che Guevara gyűlölte a melegeket és ki is végeztette őket. Szerintem ezeknek az embereknek, meg azoknak, akik Palesztinát támogatják, abszolút fogalmuk sincs róla, hogy mit is támogatnak vagy mivel azonosulnak. Számomra ez már majdnem Stockholm-szindróma kategória.

Az emberi hülyeség határtalan.

jún. 22. 12:20
 38/46 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled. Plusz Che Guevara rasszista is volt, utálta a négereket.

De azt azért tegyük hozzá, hogy a melegek akik Palesztinát támogatják semmivel sem különböznek azoktól a keresztényektől, akik pedig Izraelt vagy a cionizmust (pl hitgyüli)

jún. 22. 12:49
 39/46 anonim ***** válasza:
Valamiben azért különböznek. A tüntetések módjába. Közintézmények megszállása és randalírozás, összecsapás a rendőrökkel nem a legbékésebb módja a véleménykifejtésnek. Ha egyáltalán a másik oldal tüntet még, szerintem ők már megunták. Még októberben kiálltak 1-1 szál gyertyával, az leégett, aztán mentek haza.
jún. 22. 14:20
 40/46 anonim ***** válasza:
Az Lmbtq emberek nagyrésze Izraelt támogatja. Az Izrael-barát tüntetéseken is csomó Pride flag van
jún. 23. 08:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!