Több, mint 20 évvel a 911 után mit gondoltok, megrendezett volt, vagy nem?
Édes f***om, kérdező...🤦♀️
Keressél olyan videót, ahol egyértelműen látszik, ha téged ennyire érdekel. 20+ évvel azután a kutya nem foglalkozik már vele.
Nekem van egy utász ismerősöm, aki pont robbantási szakember és amikor ezek a konteó videók megjelentek, megkerestem más ügyben és nem mulasztottam el megkérdezni tőle, hogy mi a helyzet velük.
Nem látta mindegyiket, de találkoztunk még később több alkalommal és erre is szót kerítettünk, mert mondanom sem kell, őt is érdekelte és sorolta, hogy mi minden fals a videókban, vagyis ő kizárta ezt a robbantásos teóriát, legalább is a videókban hangoztatottak alapján, azok zömmel baromságok. Már nem emlékszem rá, de egy csomó érvet cáfolt, sőt azt hiszem, írt is erről egy lapba, vagy valahová egy cikket és ő biztosan nem volt az USA-nak lekötelezve, vagyis pártatlan volt teljes mértékben.
Amúgy sem gondolnám, hogy ilyen drága ürügy kellett nekik, hogy megtámadják Afganisztánt, bármit kitalálhattak volna.
Amellett meg ez az egész támadássorozat, mert nem csak a két toronyra mértek csapást, sokkolta az USA-t, a közvélemény azóta sem tért magához, de katonai szempontból is rettentő fiaskó volt nekik, odalett a sérthetetlenség nimbusza , amin csak az javíthatna egy kicsit, ha sokan azt gondolnák, hogy nem a terroristák műve, hanem éppen maga az USA rendezte meg a színjátékot, mert ha ők maguk mérték magukra a csapást, akkor az egész hírértéke bagatellizálódik, mert akkor valójában megmarad az USA sérthetetlenségébe vetett mítosz, mert akkor az egész kudarc szituáció átfordul sikerré. (hiszen sikeresen megrendezték a cirkuszt és elérték vele a céljukat, hogy irtózatos pénzeket kapjanak a költségvetésből háborúkra és terroristaellenes tevékenységre)
Ezért én azt gondolom, hogy igenis a terroristák műve volt 9/11.
#11-#12
"Keress magadnak videókat én nem fogom strapálni magam"
"Keressél olyan videót, ahol egyértelműen látszik, ha téged ennyire érdekel."
Épp ez az, hogy kerestem, de nem találtam. Ezért kérem a segítségetek, hisz ti láttatok már olyan videót.
"egyenesen összeomlott ahogy egy kéményt szoktak robbantani lakott területen."
Egyáltalán nem úgy omlott össze, ahogy az irányított robbantásoknál szokás.
Irányított robbantásoknál az épület lábától indul megsemmisülés, a felsőbb szintek ide hullanak le, még jóformán érintetlenül a földet érés előtt.
A WTC-nél meg fentről indult az egész, onnan ahol a gépek becsapódtak, és a felsőbb szintek ahogy omlottak le úgy tették tönkre az alattuk lévő szinteket.
"Meg leirásokat is találhatsz arról hogy olvadt meg a fémszerkezet."
Tudnál ilyen leírást linkelni?
"Repülő beleállt attól ez nem történne igy."
Nem feltétele az összeomlásnak az, hogy megolvadjon a fémszerkezet.
De szükségtelen ilyen krachot csinálni.
Lerombolni két marha nagy épületet, benne emberekkel, csapást mérni a Pentagonra, repülőket elpusztítani utasokkal, stb... mindez felesleges.
Éppen mert az övék a média, elég, ha bármit mondanak.
Fantázia kérdése, nem kell igaznak lennie, a média bármit felfűt úgy, hogy hadat lehessen üzenni, vagy csak bevonulni, csapást mérni, mindent megtehetnek alapból, aztán azt ki lehet magyarázni, ha rosszul sülne el.
Istenem, nem voltak Irakban vegyi fegyvert gyártó üzemek?
Na és?
Attól még kinyírták Szaddamot!
Ha mégis felelősségre kell vonni valakit, akkor valami katonai félpolitikus zsenit nyugdíjba küldenek piszok jó zsozsóval.
Tisztára felesleges saját maguknak kárt csinálni, nem veszed észre?.
Na mégis, mi az ökörség abban, amit írtam?
Hogy a konteós elméletek pont az amerikaiaknak jók?
Mit nem értesz ezen?
Hogy a tálibok, vagy ki a rosseb volt aki ezt meglépte eszméletlen taktikai győzelemmel a porba alázták az USA-t?
De ha nem is az arabok csinálták, hanem a CIA, nagy rafkón, akkor az arabok megmaradnak inkompetens barbár tevehajcsároknak, akik max arra képesek, hogy felrobbantsák saját magukat a gyermekeikkel egyetemben, ami azt sugallja, hogy nyugodtan meg lehet őket ölni a gyerekeikkel egyetemben, mivel nekik így is, úgy is annyi és akkor már éppen elég ha ők pusztulnak el, vagyis lehet őket rakétákkal drónokkal tüzérséggel pusztítani, mert nem számítanak, így is úgy is meghalnak.
Ne érts félre, én nem vagyok az Iszlám terroristák pártján, de azt el kell ismerni, hogy jól kihesszölték, hogy a civil repülőkkel milyen rendszerszintű csapást lehet mérni egy gigászi katonai nagyhatalomra és ha te ezt a - hm most minősítsük csekélyke, vag óriási győzelmet el akarod venni tőlük, amikor más egyéb győzelmeik nemigen vannak - akkor az most kinek jó?
AZ USA-nak, vagy a táliboknak?.
17 most erre mit mondjak ..örült elmélet, de van benne rendszer :D Akár igaz is lehet amit írsz. Mindenesetre mi itt egyszerű halandók nem fogjuk ezt megtudni soha ,olyan dezinformációs gépezet van az usa-ban meg minden nagyhatalom kezében.
Nekem az lenne hülyeség, amit írtál: "odalett a sérthetetlenség nimbusza , amin csak az javíthatna egy kicsit, ha sokan azt gondolnák, hogy nem a terroristák műve, hanem éppen maga az USA rendezte meg a színjátékot, mert ha ők maguk mérték magukra a csapást, akkor az egész hírértéke bagatellizálódik"
ha az Usa beismerné, hogy oké mi rendeztük meg a 911-et,abból nem jönne ki sehogy jól az Usa kormánya. Azt nem venné be a lakosság gyomra soha, hogy ezreket megöltek a kormány megrendelésére ártatlan gyanútlan lakosaikból, egy háborús indok kedvéért.
Még az orális irodát se vették jó néven, ami egy bagatell semmi vicc volt, nemhogy egy ilyen szintű tömeggyilkosságot a sajátjaik ellen.. semmiképpen nem jobb ez neki, inkább a gonosz terroristák.
"ha az Usa beismerné, hogy oké mi rendeztük meg a 911-et"
Jó ember, miért ismerne be ilyent?
Ha nem ők csinálták akkor értelmetlen e feltevés, ha meg ők, akkor szintén, mivel senki nem kényszeríti őket erre.
Nem fogod fel, hogy ez nekik lenne jó. ha sokam ezt képzelnék?
Hja persze az USA volt, nem az arabok, vagy ki a rosseb.
Ezzel az arabokat lenulláztad, elvetted a kezükből a hatalmas győzelmet.
Mi nem érthető ebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!