Aki szerint az ukrán kormányzat és annak segédcsapatai népirtást hajtottak végre a Donbaszban 2014-2022 között, azok mire alapozzák ezt a vélekedésüket?
Figyelt kérdés
jún. 4. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Én is ilyen vagyok, indokaim alább
Én ezt valótlanságnak tartom
21 szavazat
1/12 anonim válasza:
Az orosz propagandára. Nem véletlen, hogy más forrása nincs ennek a mesebeli népirtásnak...
2/12 anonim válasza:
Orosz hírforrásból értesültem róla és ugye köztudott, hogy oroszok csak is igazat mondanak.
3/12 anonim válasza:
Úgy volt népirtás, mint ahogy most az ukránok szerint. (sehogy)
4/12 anonim válasza:
A holokauszt tagadást is büntetik ennek tagadását is kellene!
Francia újságíró hosszasan dokumentálta, nézz utána me csak azt fogyaszd amit eléd raknak tálcán!
5/12 anonim válasza:
Egy felvételt látunk, amin egy! nő állít olyan dolgokat, amit semmilyen bizonyítékkal nem támaszt alá.
Az oroszoknak olyan műholdjai vannak, amivel elég könnyen dokumentálható 13 000 ember lemészárlása.
6/12 anonim válasza:
5: Ehhez nem kell műhold, és elég sötét az, aki azt hiszi, hogy ha 8 éven át lőtték az ukránok a Donbaszt, akkor abba senki nem halt bele.
7/12 MDaniel98 válasza:
5# Ha abba haltak bele 13.000-en, hogy az ukránok a Donbaszt lőtték 8 évig, akkor azért is csak az oroszok tehetők felelősé, hiszen ők adták meg az okot erre, azzal hogy bevonultak.
8/12 anonim válasza:
7: ennyi erővel a holokausztért is a zsidók a felelősek, minek mentek oda.
9/12 A kérdező kommentje:
A youtuber csaj által említett 13.000 kísértetiesen hasonlít az ENSZ-jelentésben szereplő 14-ezres számra, ami viszont a mindkét oldali katonai és civil áldozatok összesített száma. Ebben benne vannak a “szabadságukat” a Donbaszban töltő orosz katonák áldozatai is.
jún. 4. 21:07
10/12 anonim válasza:
A 12 éves Faina Szavenkova elmagyarázza egy percben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!