Donald Trump akár arra is képes lehet, hogy polgárháborút robbantson ki az USA-ban?
Figyelt kérdés
máj. 31. 02:42
3/6 anonim válasza:
A választások után, a capitoliumi szitunál már közel jártak hozzá. Én nem merném ezt kategórikusan kijelenteni, hogy nem.
És mivel hasonlóan géniuszi eszköztárral operál az ember, mint a mi admirális generálisunk és, ha hozzáteszed, hogy usánkában, még ráadásul szabad fegyvertartás is van...
Nem kivánom nekik, hogy legyen, de a világ egy olyan változáson megy keresztül, amiben az eddigi normák, amiket, mi normáknak tartunk, még jelenleg is, egyre kevésbé mérvadóak sajnos.
4/6 anonim válasza:
Megvan rá az esély, hogy idén ő fog nyerni, de azt nem tudom sajna, hogy mi fog belőle kisülni
5/6 MDaniel98 válasza:
Függetlenül attól, hogy melyik párt nyer, 100%-ra veszem, hogy hatalmas hiszti lesz (mintha olyan nagy különbség lenne a 2 párt között), de a polgárháborúhoz az kellene, hogy az átlag dagadt amerikai felálljon a Netflix elöl és kezébe vegye a fegyverét, amire én sok esélyt nem látok.
6/6 PMC Wagner válasza:
10 éve mikor még Trump sehol sem volt a közéletben már akkor polgárhábis hangulatrol beszéltek. Ennek az oka a társadalmi rétegek közti óriási szakadék és hogy a szegényebb rétegnek esélye sincs még csak normális oktatásban és egészségügyben részesülnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!