Támogatod Manfred Weber sorozási ötletét, hogy a besorozott fiatalokat az ukrán fronton vessék be?
Figyelt kérdés
máj. 29. 19:01
A kérdező szavazást indított:
Igen én is megyek és viszem fiamat és lányomat is. Készek vagyunk meghalni a dicsőséges Ukrajnáért.
Én nem megyek, de a feleségemet szívesen... :)
Én nem megyek de a mihaszna fiamat mindenképpen.
Támogatom, de természetesen én és a rokonaim nem megyünk.
És Manfred Weber miért nem a fronton van már régen? Ott verje a nyálát!
15 szavazat
1/17 anonim válasza:
Weber húzza le magát a retyón minél előbb.
2/17 anonim válasza:
És ezt személyesen OV mondta neked? (Esetleg csak valamelyik alvezére?)
3/17 anonim válasza:
Természetesen támogatom a bevetésüket, de csak a szovjet oldalon az ukránok ellen.
4/17 PMC Wagner válasza:
nyakunkon a választások, nagyon sokminden megfog változni az EU parlamentben, szerintem Weber sem marad a néppárt élén
5/17 anonim válasza:
Kár, hogy soha nem mondott ilyent. De hát egy fideszes nem tud meglenni hazugságok nélkül.
9/17 anonim válasza:
Ja, nyilván ezért kapta a dicsérő kommenteket: [link]
Valaki sittre küldené őt. Inkább elmegyógyintézetbe kéne, mint minden sorkatonaság-pártit...
10/17 anonim válasza:
Arról, hogy ő személy szerint támogatná azt, ha Németországban visszahoznák az egyéves kötelező sorkatonai szolgálatot, amelyben a fiatalok választhatnának, hogy katonai vagy közösségi (polgári) szolgálatot végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!