A balos-liberális és migránsbarát politikának köszönhetően várható egy újabb holokauszt pár tíz éven belül?
Figyelt kérdés
Szerintem az európai népek többsége elég fogékony a nácizmusra. Ez nem amerika, hogy sokáig eltűrjék a multikultit.máj. 27. 23:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem meg a nagy többség nem fogékony erre. Maximum a lakosság 5%-a lenne vevő egy nagy polgárháborúra, háborúra Nyugaton. Aztán persze van, hogy ez eszkalálódik.
2/8 anonim válasza:
Na, most éppen melyik fideszes propagandából vetted ezt a baromságot? :D
3/8 anonim válasza:
Szerintem mhmes, azok szoktak igy naculni
4/8 A kérdező kommentje:
Pont itt gyakorin volt róla szó, hogy a németek már megint gyanúsan viselkednek: [link]
máj. 27. 23:31
5/8 anonim válasza:
"Szerintem az európai népek többsége elég fogékony a nácizmusra."
Szerinted. De attól még ez köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Az ilyen náci galerik annyira minimális kisebbségét teszik ki a társadalomnak hogy az nem igaz. Nézd csak meg Magyarországot, egy évben egyszer tudnak csak egy nagyobb náci dzsemborit a kitörés napját felmutatni, de ott is csomó külföldi van. Azon kívül gyakorlatilag láthatatlanok.
6/8 anonim válasza:
10 éve ezt mondják és még mindig élek.
7/8 MDaniel98 válasza:
Az átlagember elég nehezen vehető rá már bármiféle népírtásra. Ne viccelj akkkor ki kellene kapcsolni a Netflixet meg a Youtubeot és keményen kellene dolgozni, nem ér az annyit, inkább nézzük tovább a Stranger Thhingst.
8/8 anonim válasza:
Szerintem aki fogékony a nácizmusra, azt börtönbe kell zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!