A fidesznek mi a konkrét elképzelése a "békéről"?
Leállítani a fegyverszállítást Ukrajnának, hogy Oroszország nyerjen. Ezzel Ukrajna elvesztené a területének egy részét, lehet az egészet. Feszültség keletkezne a helyi lakosságban, de ami a legfontosabb, közelebb kerülne a keleti határ a NATO-hoz.
Ezzel szerintük egy békésebb helyzet alakulna ki? Vagy tévedek valamilyen pontban?
# 31
Ebből az egyszavas mondatodból semmit nem értek.
Fogalmazok egyszerűbben.
A Dél-Vietnámnak, Izraelnek, Egyiptomnak, Iránnak, Iraknak, Szaúd-Arábiának, Kuwaitnak, Marokkónak, és az Afgán Kormánynak nyújtott támogatások mellett teljesen eltörpül az Ukrajnának való hadisegély.
Nem többet vonok össze, hanem 1 vs 1 alapon az Izraelnek nyújtott hadianyag támogatás is összehasonlíthatatlanul nagyobb, és ténylegesebb, mint az Ukrajnának nyújtott.
Zelenszkij maga legutóbb őmaga állt ki a nagynyilvánosságú sajtótájékoztatóra elmondani, hogy a Nyugat az minél kevesebb fegyvert ad, minél lassabban, és minél később. És még a beígért vadászrepülőkből még 10 - 20 példányt sem fognak leszállítani.
Aki nem vak, vagy szemellenzős, vagy milyen, az belátja, hogy az Ukrajnának szánt hadisegéllyel fukarkodnak.
# 30
Ja persze.
14 éve napi szinten elismételgetitek, hogy majd pont most fogja Orbán egyetlen tollvonással kiléptetni Magyarországot az EU-ból, és a NATO-ból.
Ami kilépés ténylegesen megtörtént, azt Franciaország, és Anglia követte el, ideiglenesen, illetve hosszabb időre.
Ezeken kívül még Görögországot szokták Európa beteg emberének mutogatni, és a kilépést latolgatni.
A Rheinmetall-t mi érdeke lenne Orbánnak kiraknia ?
Mindkettő félnek nagyon jó, hogy van.
Olyan meg nincs is, hogy Sz-u 54-es.
Vagy Szu-27-es, Szu-30-as, meg Szu-57-es, de nem az, amit írtál.
Az egész írkálásodat hiteltelenné teszi, hogy nem tudod leírni a fegyverrendszer nevét, de az Orbánozás az elsőosztályúan megy.
# 28 / 31-es
Tudnád konkrétumokkal leírni, hogy Mi az a nagy Nyugati haditámogatás ?
Pl. az Ukrán Hadsereg összeszedte a támogatások mértékét, és az egyik csomagban volt 4 féle drón, de azok csak felderítő eszközök, nem pedig harceszközök.
Ilyesfajta felsorolást kérek a te részedről, de erősen kétlem, hogy menni fog neked ez a házi feladat.
Néphülyítés.
Félelemkeltés.
Pedofilia.
Diktatúra.
Korrupció.
Ez a béke záloga.
34# Pontos listát nem fogsz találni az 500 segélycsomag tartalmáról.
Összesen viszont 380 milliárd dollárnyi segélyt kaptak eddig, csak katonai célokra (humanitáriánus és politikai célra is kaptak hogy működhessen az ország)
Nehéz harckocsiból egyébként közel 500-600 darabot kaptak eddig.
De ott a wikipédia, számolgasd össze magadnak ha nem hiszed hogy kaptak bőven.
# 37
De lehet pontos listát találni a tartalmáról.
A Challenger-ből 14 példányt.
Az Abrams-ből 31 példányt.
A Leopárd 2-esből kaptak 80 + példányt is, azonban a Leopárd 2-eseket teljesen ismeretlen módszertannal vetik be, 2023. június 8.-án volt egy nagyobb roham, két helyszínen 2 Leopárd 2-es vezetett tizennéhány csapatszállítót, és az aknamező megállította őket rövid úton.
Azóta a Leopárd 2-eseket szabálytalanul, találomra vetik be, rendszerint magányosan harcoló harckocsikként, nem pedig tömegével.
A több százas mennyiség, amit írtál, azok T-72-esek. Azok csak arra voltak jók, hogy 2022 őszén elfoglaltak velük egy tucat, 18 - 201 fős falut.
Ez aztán a fegyvertény.
Én egyetlen egy szakértőt nem nézek, jómagam katona vagyok, 2019 óta, kezdtem őrmesterként, és időközben főtörzsőrmester lettem.
Nekem nincs szükségem mások fahangú felolvasóestjének hallgatására.
Orbán kapcsán legyintek, mondom úgy, hogy őt sem szeretem, csak a rémképek gyártása, az az unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!