Fico merenyloje nem valamelyik haboruparti kormány kiképzett kémje?
Figyelt kérdés
máj. 24. 16:02
1/8 anonim válasza:
Ennyire nehéz elhinni, hogy valaki szerint jobb hely lenne a világ Fico nélkül? Félre ne értsd, nem támogatok merényleteket, gyilkosságokat, de Ficot okkal gyűlölők száma nem kicsi.
2/8 anonim válasza:
Fico merénylője Caputova szavazója volt és ukránpárti. Legalábbis a Facebook profilja alapján
3/8 anonim válasza:
Szélsőjobboldali, fajgyűlölő, oroszpárti a merénylő.
4/8 anonim válasza:
Egy szélsőjobboldali, fajgyűlölő, orosz párti a merénylő meg akart ölni egy szélsőjobboldali, fajgyűlölő, orosz párti elnököt, hogy hatalomra segítsen egy baloldali, nem fajgyűlölő és nem orosz párti kormányt.
Őőőőőő Izé.... Ebben hol lehet utolérni a logikát?
Mennyi az IQ-d?
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Önvédelem párti, kiforgatod a szavakat, és úgy játszol vele, az aljas pártod retorikájának megfeleljen. Covid alatt meg oltásellenes volt, mert Szijártó doktor úr adta ki rá az engedélyt.
7/8 anonim válasza:
Áá igen persze "a hávégé megmonta tehát úgy is van!" miközben én meg ott van mutatom maga a merénylő facebook oldaláról, hogy miket posztolt, de nem, nem úgy van "marahávégé meg 444 nem ezt írta!"
🤣🤣🤣
(#5 vagyok)
8/8 MDaniel98 válasza:
Ha az volt, elég szarul csinálta, olyan közelről, 5 lövést leadva még én is kinyírtam volna, pedig nem vagyok mesterlövész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!