Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fico merenyloje nem valamelyik...

Fico merenyloje nem valamelyik haboruparti kormány kiképzett kémje?

Figyelt kérdés

2024. máj. 24. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire nehéz elhinni, hogy valaki szerint jobb hely lenne a világ Fico nélkül? Félre ne értsd, nem támogatok merényleteket, gyilkosságokat, de Ficot okkal gyűlölők száma nem kicsi.
2024. máj. 24. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Fico merénylője Caputova szavazója volt és ukránpárti. Legalábbis a Facebook profilja alapján
2024. máj. 24. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Szélsőjobboldali, fajgyűlölő, oroszpárti a merénylő.
2024. máj. 24. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

Egy szélsőjobboldali, fajgyűlölő, orosz párti a merénylő meg akart ölni egy szélsőjobboldali, fajgyűlölő, orosz párti elnököt, hogy hatalomra segítsen egy baloldali, nem fajgyűlölő és nem orosz párti kormányt.

Őőőőőő Izé.... Ebben hol lehet utolérni a logikát?

Mennyi az IQ-d?

2024. máj. 24. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
15%

Dehogy volt az, ti mindent benyeltek amit a 444 ír?

Itt vannak a képek a Facebook profiljáról

[link]

[link]

Látszik, hogy ukránpárti volt és Caputova szavazója.

Ja de az is pont véletlen, hogy alig pár nappal azután lőtte le, hogy Fico kijelentette, hogy nem akarja pénzelni Zelenszkit

2024. máj. 24. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Önvédelem párti, kiforgatod a szavakat, és úgy játszol vele, az aljas pártod retorikájának megfeleljen. Covid alatt meg oltásellenes volt, mert Szijártó doktor úr adta ki rá az engedélyt.
2024. máj. 24. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Áá igen persze "a hávégé megmonta tehát úgy is van!" miközben én meg ott van mutatom maga a merénylő facebook oldaláról, hogy miket posztolt, de nem, nem úgy van "marahávégé meg 444 nem ezt írta!"

🤣🤣🤣

(#5 vagyok)

2024. máj. 24. 17:53
 8/8 MDaniel98 ***** válasza:
Ha az volt, elég szarul csinálta, olyan közelről, 5 lövést leadva még én is kinyírtam volna, pedig nem vagyok mesterlövész.
2024. máj. 25. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!