Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Robert Fico megérdemli a sorsát?

Robert Fico megérdemli a sorsát?

Figyelt kérdés

#Mindenki a maga sorsa kovácsa
2024. máj. 24. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagyok kormánypárti, de szerintem nem. Szerintem senkinek sincs joga senkit se lelőni, legyen az akárki is és találja akármennyire is ellenszenvesnek az illetőt. Ez nonszensz, 2024-ben, Európában.
2024. máj. 24. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
1: Akkor szerinted például Ceausescu se érdemelte meg, hogy agyonlőtték? Végül is mehetett volna Isten hírével, fátylat a múltra.. Ja, nem.
2024. máj. 24. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
@2 Tehát úgy gondolod, teljesen jogos megoldás az, ha valaki nem tetszik neked valamiért, akkor egyszerűen odamégy és lelövöd?
2024. máj. 24. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Más részről, Csaut bírósági végzés alapján elítélték és kivégezték, nem pedig egy random ember lőtte le az utcán.
2024. máj. 24. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Kifejtenéd, hogy egy demokratikusan megválasztott elnököt miért is pisztollyal kell leváltani?

A globalisták megmutatták igazi énjüket, amikor elkezdték helyeselni a Fico elleni merényletet.

2024. máj. 24. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

"demokratikusan megválasztott"

te még hiszel a tündérmesékben és a mikulásban?:D

2024. máj. 24. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kívánom senki halálát, akkor se ha megérdemelné.
2024. máj. 25. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!