Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország a 21. században...

Oroszország a 21. században miért nem engedi már el ezt a birodalmi gondolkodásmódot?

Figyelt kérdés

máj. 21. 05:23
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
69%
A kérdésben Oroszország szerepel! Oroszország, ami egy darab ország.
máj. 22. 06:34
 22/53 anonim ***** válasza:
0%
is
máj. 22. 06:36
 23/53 anonim ***** válasza:
a kérdésben birodalmigondolkodás MÓD szerepel, ami azt jelenti, hogy ne csak egy ország gondolkodásmódjáról van szó.
máj. 22. 06:37
 24/53 anonim ***** válasza:
76%

Én esküszöm, hogy 10x olvastam el a kérdést, és most már ott tartok, hogy a feleségemmel is elolvastattam, mindkettőnk egy darab országot lát benne, ami Oroszország.

Nem értjük, hogy ki, miért lát benne egy tök más országot, ami nem is szerepel a kérdésben.

máj. 22. 06:41
 25/53 anonim ***** válasza:
39%

...ja mostmár értelek!

Én hibám!

Nem vettem észre a TROLLokat etetni TILOS! táblát!

:D

máj. 22. 06:48
 26/53 anonim ***** válasza:
75%
Ez ilyen forditott világ, hogy azt hivjuk trollnak, aki nem érti, hogy miért nem a kérdésben megjelölt országra reagállnak?
máj. 22. 06:55
 27/53 anonim ***** válasza:
52%

"Valaki elárulná, hogy egy Oroszországot érintő kérdésnél, miért a föld másik részén fekvő országgal kell válaszolni?"

mert ordít erről a kettős mérce. nem látni százszámra az amerikát elítélő kérdéseket, de 2022 febr 24 óta az oroszoknak minden fel van sorolva.

nyilván joggal van, csak akkor ne hunyjunk már szemet az egyiknek, a másiknak meg minden is.

máj. 22. 10:49
 28/53 Jeffrey Spender ***** válasza:
87%
Oroszország mitől számít birodalomnak ?
máj. 22. 17:48
 29/53 A kérdező kommentje:
Hogy hódítani akarnak, területeket szerezni. Vagyis gyakorlatilag birodalmat akarnak építeni, pedig a 21. században már egyre kevésbé számítanak a határok.
máj. 23. 00:46
 30/53 Jeffrey Spender ***** válasza:

Ukrajna az régen Oroszország része volt. Sőt még Ukrajna sem létezett.

1991 után Oroszország 2.0 lett belőlük.

Most meg Ukrajna az Ellen-Oroszország, csak rossz értelemben, mert az Ukrán Hadsereg főparancsnoka, Alekszandr Szirszkij tábornok történesen egy full orosz ürge.

[link]

Nem Szirszkijjel van a baj, hanem az ukrán szélsőjobboldallal, akik Kárpátaljától Kijeven át a Donbasszig virágzanak, és azokkal hadakoznak.

[link]

[link]

[link]

A Nyugat meg azért próbál óvatosan invesztálni ebbe a háborúba, mert Ukrajna az értékes energiahordozókra, nyersanyagokra, és termőföldre épült. Meg a Dnyeperre.

[link]

[link]

[link]

[link]

máj. 23. 01:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!