Félthető Európa jövője a szlovák miniszterelnök elleni merénylet után?
"Ódor Lajossal, Szlovákia korábbi miniszterelnökével a Robert Fico ellen elkövetett támadás másnapján beszélgettünk. A Progresszív Szlovákia EP listavezetőjét Pozsonyban kérdeztük, többek között a közhangulatról, a kilátásokról és a közelgő Európai Parlamenti választásokról Szlovákiában. Ódor reagált a nemzetközi reakciókra, így Orbán Viktor Facebook posztjára is."
00:35-
#14:
nem a 9-es írta, hanem én tettem fel a kérdéshez, hogy a belga kormányfőt is megfenyegették. Nem tudom, hogy miért, de a hírekben ez is elhangzott.
Az országok vezető politikusai, inkább kezdjenek el azon gondolkozni, hogy a hatalom visszaélésnek komoly következményei vannak. A hatalom az ország lakosságáé, és nem a politikusoké!
Orbán Viktor, örüljön hogy még életben van, de ugyan ez igaz a többi országra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!