Fideszesek! Amikor az orosz katonák férfiakat erőszakolnak meg, az már az LMBTQ propaganda hatása?
Dehogynem. Ha valaki férfiként nem kívánja egy másik férfi ánuszát, akkor nem fogja megdugni. A dominancia kifejezésének más módjai is vannak. Aki börtönben is képes másik f@szit megdugni, akkor abban igenis van valami ferdehajlam.😅
Honnan tudod, hogy elélveztek ezek a katonák? Ez nem az orgazmusról szól, hanem a másik fél megalázásáról.
Te mikor éreznéd Magadat jobban megalázva:
Ha megvernének és térden lőnének, vagy ha megvernének, majd letérdeltetnének és arra kényszerítenének, hogy szopd le őket, majd megint megvernének és még le is hugyoznának?
Még ha fel is izgulnak erre, az az esetek döntő többségében nem a szőrös férfi ánusztól van, hanem a dominancia érzésétől, hogy a másik egy teljesen alárendelt tárgy amivel azt tehetnek amit csak akarnak és ezt érzékeltetik is vele. Persze ettől függetlenül akár lehet köztük meleg is, de nagyon elenyésző lehet Én úgy gondolom.
Hát ha engem arra kényszerítenének, akkor egy jó nagyot beleharapnék, annyi trauma érne addigra, hogy valószínűleg már a halált várnám, és nem érdekelne, ha utána agyonvernének. De ha egyszer háborúba kerülnék, akkor inkább fejbe is lőném magam, mintsem, hogy fogságba kerüljek. Sokat olvastam én a szovjet-orosz hadifogságról, inkább akkor a golyó, ha visszavonulásra nincs már lehetőség.
Visszatérve még a szexhez. Ahhoz, hogy aktust tudj létesíteni, fel kell állnia a brének. Akármennyire is megakarod alázni a másikat, ha 100 százalékig heteró vagy, a büdös életbe nem fogsz felizgulni egy férfi ánuszra.
"Visszatérve még a szexhez. Ahhoz, hogy aktust tudj létesíteni, fel kell állnia a brének. Akármennyire is megakarod alázni a másikat, ha 100 százalékig heteró vagy, a büdös életbe nem fogsz felizgulni egy férfi ánuszra."
"Még ha fel is izgulnak erre, az az esetek döntő többségében nem a szőrös férfi ánusztól van, hanem a dominancia érzésétől, hogy a másik egy teljesen alárendelt tárgy amivel azt tehetnek amit csak akarnak és ezt érzékeltetik is vele. "
Hidd el, ha fegyvert fognak a fejedhez és előtted már három társadat fejbelőtték, szopnál! Meg ha előtte kiverik a fogaidat?
És mit definiálunk szexnek? Ha egy fegyveres ember arra kényszerítene, hogy a lankadt farkát vedd a szádba és szopogasd egy kicsit, azt Te nem éreznéd megerőszakolásnak, szexuális abúzusnak?
"Hidd el, ha fegyvert fognak a fejedhez és előtted már három társadat fejbelőtték, szopnál! Meg ha előtte kiverik a fogaidat?"
Inkább a halál akkor, már mondtam. És tudod miért? Mert van azaz állapot, aminél már jobb a halál. Ilyen állapot, ha végstádiumú daganatos beteg vagy, de ilyen állapot egy nemi erőszak-kínzás kombináció utáni trauma, amit ha túl is élsz, nincs az a terapeuta, ami kikezel belőle. Simán okozhat ilyen trauma skizofréniát is, ami után már csak egy gyógyszerek által leszedált ember leszel. De nem kell skizofrénia, más lelki betegséget is okozhat, amit az orvostudomány a mai napig úgy kezel, hogy telenyomják a beteget egy csomó gyógyszerrel. A tüneteket kezelik, nem az alapproblémát. Ha igaz, ami ezzel a sráccal történt, ő se fog sohasem talpraállni ezekből, és azt fogja majd magától kérdezni minden egyes nap, hogy miért nem halt meg inkább a bajtársával együtt.
"És mit definiálunk szexnek? Ha egy fegyveres ember arra kényszerítene, hogy a lankadt farkát vedd a szádba és szopogasd egy kicsit, azt Te nem éreznéd megerőszakolásnak, szexuális abúzusnak?"
Leegyszerűsítve fogalmaztam, amikor azt írtam "visszatérve még a szexhez", szexuális abúzus, meg megerőszakolás, persze.
"Ha igaz, ami ezzel a sráccal történt, ő se fog sohasem talpraállni ezekből, és azt fogja majd magától kérdezni minden egyes nap, hogy miért nem halt meg inkább a bajtársával együtt."
Ja, igen van egy sztori, ami alapján megírtam ezt a kérdést.
"Inkább a halál akkor, már mondtam. És tudod miért? Mert van azaz állapot, aminél már jobb a halál. Ilyen állapot, ha végstádiumú daganatos beteg vagy, de ilyen állapot egy nemi erőszak-kínzás kombináció utáni trauma, amit ha túl is élsz, nincs az a terapeuta, ami kikezel belőle. Simán okozhat ilyen trauma skizofréniát is, ami után már csak egy gyógyszerek által leszedált ember leszel. De nem kell skizofrénia, más lelki betegséget is okozhat, amit az orvostudomány a mai napig úgy kezel, hogy telenyomják a beteget egy csomó gyógyszerrel. A tüneteket kezelik, nem az alapproblémát. Ha igaz, ami ezzel a sráccal történt, ő se fog sohasem talpraállni ezekből, és azt fogja majd magától kérdezni minden egyes nap, hogy miért nem halt meg inkább a bajtársával együtt."
Jó, akkor tételezzük fel, hogy igazad van és inkább választod a halált (( pedig hidd el, a halál árnyékában a sok magát depisnek mondó ember is az összes körmével kapaszkodik az Életbe )) viszont mit mondasz arra, hogy ha a legjobb Barátodat, vagy Barátaidat is Veled együtt sorozzák be katonának és egy osztagba kerültök és együtt kerültök hadifogságba, majd azt mondják Neked, miután napokig éheztettek, megvertek, lehugyoztak, leköpdöstek, az alvást megvonták Tőled, hogy akkor most térdre és szopj, különben egyesével fogják a szemed előtt a Barátaidat megkínozni, megcsonkítani, megölni.
De igazából ez nem is arról szól, hogy Te mit tennél, hanem hogy a foglyokkal mit tesznek.
Ha lefognának Téged majd mondjuk egy söprűnyéllel, fogkefével vagy valamivel megdugnák a segged, nem éreznéd úgy, hogy megaláztak és megerőszakoltak? A börtönökben is sok ilyen van. Ez ugyanúgy megerőszakolásnak számít és ugyanúgy az alá-fölérendelt szerepekről szól, a megalázásról, függetlenül, hogy merev vagy lankadt farokkal követték el az elkövetők, és még ha merev farokkal, az sem jelenti azt, hogy a férfi test látványától izgult fel, hanem egyszerűen a hatalma gyakorlásától, a szituációtól izgul fel. Ez független a szexualitástól.
De az igazi kérdés most itt nem ez. Hanem az, hogy Putyin és ideológusai különbséget tesznek e beleegyezett homoszex, és a dominanciaharcból fakadó között? Nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!