Hogy tudná megpuccsolni és kiiktatni a Zelenszkij-rezsimet egy békepárti ukrán csoport?
A tét nagy, még 100 ezrek halhatnak vagy sérülhetnek meg, mindennap sok százan esnek el a rezsim miatt, és már Ukrajna léte a tét. Harkov is veszélyben van. Biztos ott is vannak 80-as iq-t elérő emberek, akik tudják, hogy nem fognak visszafoglalni már semmit, és minél hamarabb békét kell kötniük, amíg kedvezőbbek a feltételek, és értelmetlen a háború.
Egy összeesküvő csoport megpuccsolhatná a zongoristát?
"tudjuk, hogy nem ez a probléma"
Pedig én eddig abban a hitben volta, hogy a problémát az oroszok okozták amikor lerohanták Ukrajnát.
#5:
"Ukrajnában be van tiltva az ellenzék"
Mármint Oroszországban, igaz? Tudod Navalnij,Kara-Murza és a többiek...
Ukrajnában csak azok a pártok kerültek betiltásra amik orosz érdeket szolgáltak, miután Oroszország ismét lerohanta Ukrajnát, míg Oroszországban...
"Pedig én eddig abban a hitben volta, hogy a problémát az oroszok okozták amikor lerohanták Ukrajnát."
Akkor rosszul hitted, mert a problémát az USA okozta, amikor megbuktatta Janukovicsot, az utolsó legitim ukrán elnököt. Azóta van Ukrajnában háború.
"Mármint Oroszországban, igaz? Tudod Navalnij,Kara-Murza és a többiek..."
Nem, Oroszországban létezik ellenzék.
"Ukrajnában csak azok a pártok kerültek betiltásra amik orosz érdeket szolgáltak, miután Oroszország ismét lerohanta Ukrajnát, míg Oroszországban..."
Ebben is tévedsz, a teljes ukrajnai ellenzék betiltásra került.
Sok lesz a propagandából mára. Hiába nyomod copy-paste módban az orosz propagandát az még nem válik valósággá.
"az utolsó legitim ukrán elnököt"
Nekem nem rémlik, hogy Janukovics utódait bárki a világon - köztük Oroszország is - ne ismerte volna el legitim elnöknek. Ez így újabb önellentmondás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!