Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Politika alapján dől el az...

Politika alapján dől el az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese? Nembináris svájci énekes nyerte idén az Eurovíziós Dalfesztivált

Figyelt kérdés
[link]

máj. 12. 09:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%

Szánalmas, hogy egyesek képesek

ilyen hülyeségeken rugózni.

máj. 12. 16:16
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem tetszik, akkor miért fingasz be ide egyet? Keress olyan kérdést, amiről beszélni akarsz.

máj. 12. 19:44
 13/23 anonim ***** válasza:
21%
Röhögni a primitívségen.
máj. 12. 20:06
 14/23 anonim ***** válasza:
15%
Kisse eltertetek a kerdestöl. Szoval, nem, nem politikai alapon született a döntes!
máj. 14. 09:44
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
esemény kvótajelöltekkel
máj. 14. 14:01
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Bárcsak Magyarországon is hasonló lenne.

Szeretnék én is egy olyan ópönmájnded liberális felvilágosult országban élni ahol az emberek fel merik vállalni az identitásukat.

Igazi példakép Nemo 🤗

De nem, nekünk ehelyett ez a klerikálfasiszta félfeudalista urambátyám rendszer kell! Ezt akartátok fideszesek?? He??

Ez kell nektek? Egy fasiszta náci diktatúrában akartok élni?

Mikor lesz már végre Magyarország is egy olyan felvilágosult progresszív demokrácia mint az Euróvízió?

Szégyellem is magam, hogy magyar vagyok. Amikor a fejlett liberális nyugaton járok akkor Zorbán miatt le is tagadom, hogy magyar vagyok!

máj. 14. 17:35
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
A libbantak színvonalát jelzi, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az előző hozzászólás ironikus volt.
máj. 14. 17:40
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
17: valószínű, de az is biztos hogy nagyon ócska troll. cseppet se vicces.
máj. 14. 17:54
 19/23 anonim ***** válasza:
26%

Mészáros tízezer billiárdot lopott, a luxusyachtok, stadionok meg a zegésségügy nem zavar titeket???

Csak ez az ártatlan Nemo, aki a légynek sem ártott?

Milliók éheznek, fagynak halálra az orbánista Magyarországon! Inkább ezzel foglalkozzatok és kevesebb Moszkva1-et nézzetek!

máj. 15. 17:36
 20/23 anonim ***** válasza:
40%
#19 Az is zavar, csak nem arról szól a kérdés, és mi nem vagyunk olyan elvakultak, mint te, akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe.
máj. 15. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!