Politika alapján dől el az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese? Nembináris svájci énekes nyerte idén az Eurovíziós Dalfesztivált
Szánalmas, hogy egyesek képesek
ilyen hülyeségeken rugózni.
Ha nem tetszik, akkor miért fingasz be ide egyet? Keress olyan kérdést, amiről beszélni akarsz.
Bárcsak Magyarországon is hasonló lenne.
Szeretnék én is egy olyan ópönmájnded liberális felvilágosult országban élni ahol az emberek fel merik vállalni az identitásukat.
Igazi példakép Nemo 🤗
De nem, nekünk ehelyett ez a klerikálfasiszta félfeudalista urambátyám rendszer kell! Ezt akartátok fideszesek?? He??
Ez kell nektek? Egy fasiszta náci diktatúrában akartok élni?
Mikor lesz már végre Magyarország is egy olyan felvilágosult progresszív demokrácia mint az Euróvízió?
Szégyellem is magam, hogy magyar vagyok. Amikor a fejlett liberális nyugaton járok akkor Zorbán miatt le is tagadom, hogy magyar vagyok!
Mészáros tízezer billiárdot lopott, a luxusyachtok, stadionok meg a zegésségügy nem zavar titeket???
Csak ez az ártatlan Nemo, aki a légynek sem ártott?
Milliók éheznek, fagynak halálra az orbánista Magyarországon! Inkább ezzel foglalkozzatok és kevesebb Moszkva1-et nézzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!