Az EP választás után van esély arra, hogy a háborúpárti politikusok kiessenek a parlamentből és véget érjen a háború?
A háborúpárti fidesz, meg a hozzá hasonló populisták elég erős támogatással rendelkeznek ahhoz, hogy bent maradjanak.
Szóval nem.
Mert egyfolytában harcolnak, küzdenek, csatákat vívnak, meg hasonlók.
Igaz egyelőre ez csak szájkarate, de csak azért, mert még nem kaptak alkalmat valódi különleges műveletre.
kivel háborúzik jelenleg magyarország?
vagy olyan hülye vagy hogy a politikai nagyotmondás és egy háború között nem tudsz különbséget tenni? mert ha igen akkor törölhetnéd magad a gyk-ról.
# Hypno
Ez neked az újdonság erejével hat, hogy az összes létező politikus a komplett politikai palettán a náciveszéllyel / oroszveszéllyel / háborúval riogatással próbálja elfedni a szar kormányzásukat ?
Én ugyan csak 30 éves vagyok, de attól még én is emlékszem arra, hogy volt idő, amikor az MSZP - SZDSZ egy mexikói kickboxolót, név szerint Tito Ortiz-t is próbálta beállítani a magyar szélsőjobb egyik vezető alakjának :D
Hypno
Mit nem értettem meg szerinted ?
Akármilyen szarul kormányozhat a kormány, de a folyamatos náciveszély / orosz fenyegetés / háborús fenyegetés szajkózásával aktiválják az emberek alapvető, ugyanakkor túltolt, és irracionális ösztöneit, és választásokat is nyerhetnek ezzel.
Mi más lényeget nem értettem meg ?
Azt nem értetted meg, hogy én nem veled beszélgetek, hanem a kérdezőt próbáltam felvilágosítani arról, hogy mi ez a háborúpárti sunyi maszlag amit a kormánypárt és a propagandistái mantráznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!