Támogatod, hogy EU-s/Nato tagország küldjön csapatokat az ukránok kisegítésére?
Szerintem ezt már nem kellene. Nem vagyok orosz drukker, elítélem az agressziójukat. Tény, hogy voltak gondok Ukrajnával kapcsolatban, de meglehetett volna ezt oldani máshogy is. Felesleges volt emiatt háborúba kezdeni.
Kis létszámban már most is vannak nyugati csapatok az ukránoknál. Viszont rendes, nagy létszámú, tényleges harcban résztvevő csapatok küldését is támogatnád? Csak mert pár ország (főleg a francia) ezt akarja.
Az oroszok nem tudom meddig tűrik ezt. Ők még nem vívnak totális háborút, de otthon simán beadhatják a népnek, hogy most már tényleg a Nato ellen harcolnak így mehet a sorozás. Így aztán mi is gyors belekerülhetünk ebbe a konfliktusba.
Békefenntartókat küldenél? Mert ugye azok is katonák, de nem harcolnak..
Fehéroroszország nem áll háborúban Ukrajnával, ha a fehérorosz-ukrán határra érjeznének mondjuk francia békefenntartók akkor felszabadulna kb 100 000 ukrán katona.
"Ők még nem vívnak totális háborút"
Ez még elment 2022 tavaszán, de így két évvel később ezzel előállni, hááátttt...
Semmiképpen.
Tűzszünetet kell először elérni, utána tárgyalni.
Ha kell, és kell, akkor az USA részvételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!