Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az európai iszlám no-go...

Az európai iszlám no-go zónákból komplett mini-kalifátusok lesznek pár éven belül?

Figyelt kérdés
Saját államisággal, zászlókkal, címerekkel, vezetőkkel, hadsereggel, stb...?

máj. 7. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

A kérdés kiírója és a kommentelők jelentős része nem érti a "kalifa" fogalmát.

Kalifa az a vezető személy, aki az ÖSSZES szunnita muszlim vallási vezetője ez nagyságrendileg 1,5 milliárd embert jelent.

Sajnos az utolsó török szultán leváltása óta nincs kalifája az Iszlám világnak, pedig szerintem óriási szükségünk lenne rá.

Értem, hogy a kérdés provokatív jellegű...de a "mini-kalifátusok" fogalma egyébként is teljesen értelmetlen, mert kalifából csak 1 lehet, aki a legfőbb vallási vezető, Allah küldöttének Mohammednek helyettese lenne itt köztünk.

Egyébként pedig muszlimoknak és nem muszlimoknak békében kell együtt élniük.

máj. 8. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:

"Az európai iszlám no-go zónákból komplett mini-kalifátusok lesznek pár éven belül?"

Mollenbeckben (Brüsszel) laktam 10 hónapot. Már kalifátus, csak vannak még fehérek is.

A ramadánt betartatják. Előbb utóbb mást is.

Több nejűség esetleg nekem tetszene.

máj. 8. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudod ha valaki egy muszlim országba elmegy elvárják hogy alkalmazkodjon a helyi szokásokhoz, lehetőség szerint a vallást is vegye fel! Mi meg elvárjuk ugyanezt fordítva!
máj. 8. 23:14
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
a belgák meg leszarják. Nekik mindegy. Belgium, nem tudom, kb 30 éve létezik egyáltalán, nem egy 1100 éves állam. Fiatal állam. És sikeres és ennek örülnek. Ennyi. "Hova álljanak a belgák?" klasszikus vicc
máj. 8. 23:18
 15/16 MDaniel98 ***** válasza:
Nem, de a bűnözésnek fog kedvezni, ez egészen biztos.
máj. 13. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem legyen kalifátus egész Európa. Kivéve Magyarország.

És mindenkit feljelentek a moderátornál.

máj. 14. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!