Oroszországban NATO hadieszköz kiállítást szerveztek. Mennyire arcvesztés ez a nyugati világ számára?
https://www.youtube.com/watch?v=clOaelaj3FA
https://www.youtube.com/watch?v=74D2zi9IdeQ
Nem ciki hogy a nyugati technológia orosz kézbe került?
Jó kis kiállítás lesz, megnézném. Szentpéterváron jártam már, ott hazai haditechnikai eszközöket bemutató múzeum van, de az aktuál napi fejlesztés persze, hogy nincs mutogatva.
Pimasz ötlet és ciki is a gyártóknak, hogy Moszkvában boldog boldogtalan nézegeti a nagy titkos aktuális haditechnikát
Ilyen mindkét oldalon van.
25 millió dolláros Tor2M rendszert elhagytak az oroszok
250 millió dolláros A50 Avacs gépet vesztettek.
1,5 milliárdos Moszkva cirkáló...
Soroljam?
Inkább ne sorold. .
Egy moszkvai köznyilvános kiállításról beszélünk nem az orosz veszteségekről
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__125..
Ismerős a kérdés. Itt szerintem meg lett válaszolva minden. Orosz-szovjet tankok is vannak NATO múzeumokban.
Kijevben is volt kiállítás a zsákmányolt, ki lőtt fegyverekről.
B@szki, tényleg nagyon titkos például egy Leopárd vagy Bradley technológiája, amikor minden paraméterük adatai elérhetőek nyilvános forrásokból. Ha laikus vagy, megértem ezt a gyermeki naivitást, hogy ez mennyire frankó dolognak tűnik első látásra, de már egy 12 éves kölyök is megtudhatja mit tud egy Leopárd, ha beüti az interneten a Googleba a keresőbe, hogy "Leopárd tank".
# 3
A legendák szerint kettő A-50-es légtérellenőrző repülő is megsemmisült. A legendák szerint.
De a valóságban "csak" megrongáltak egy Il-22-es légtérellenőrzőt, azt pont az Orosz Légvédelem, téves azonosításból, és az Ukrán Légvédelem meg három Il-76-os szállító repülőt is lelőtt, és megsemmisített.
És az A-50-es légtérellenőrzők roncsai sehol, csak hittételi kérdés az, akinek megnyugtatja a lelkét, az elhiszi.
"És az A-50-es légtérellenőrzők roncsai sehol, csak hittételi kérdés az, akinek megnyugtatja a lelkét, az elhiszi."
Akkor, ha nincs lelőve, nem lenne egyszerűbb, ha az oroszok bemutatnák, hogy még is itt a vasmadárka, nem az Azovi-tengerben aludja hosszú álmát?
# 8
Az Azovi-tenger a nevével ellentétben nem egy több tíz, vagy akár 300 méter mély tenger, hanem egy maximum 15 méter mély tengeröböl.
Miért van, hogy feketén - fehéren tudják mutogatni a katonák, meg a civilek a lelőtt, ill. megrongált Il-76-os szállítórepülőket, de a Berijev A-50-esekről semmi ?
Tudod, hogy mi a hasonlóság, és a különbség az Il-76-os, és az A-50-es között ?
Amúgy itt a Gyakori Kérdéseken csak az egyszeri A-50-es lelövése volt a téma, vagy az állítólagos második példányé is ?
Megint sikerült mindenre válaszolnod Jeff, csak arra nem, amit kérdeztem. Még egyszer megkérdezem, ha épp az az A-50, akkor a Rybart vagy más orosz millbloggert mi akadályozott meg abban, hogy cáfolatként bemutassák az épen maradt gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!