Rasszizmus Párizsban vagy jogosan nem engedtek be, egy elegáns étterembe gráciát?
Jogos vagy sem? Kinek lehet igaza? Folyton Brüsszel papol woke, pc-ről, holott ott rasszizmus van...
Párizsban történt valami, ami annyira botrányos, hogy egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni, és mindenképpen a jelentőségének megfelelően kell kezelni. Annál is inkább, mert a felkavaró esetről Franciaország vezető konzervatív-jobbközép hetilapja számolt be mélységesen felháborodva. Még leírni is szörnyű, de a francia főváros egyik menő éttermébe nem engedtek be három afroamerikai gráciát.
Nyomozás indult származáson, etnikai hovatartozáson vagy nemzetiségen alapuló megkülönböztetés miatt, miután közzétettek egy videófelvételt, amelyen fekete személyeket utasítottak el egy párizsi étteremből – közölte az ügyészség. Három fiatal nő, akik a jelenetet filmre vették, asztalt foglalt a Manko étterembe, amely a nagyon elegáns Montaigne sugárúton található, a Champs-Elysées közelében, Párizs 8. kerületében. Bár sminkeltek és jól öltözöttek voltak, egy biztonsági őr elküldte őket, mert nem viseltek estélyi ruhát – derül ki a videóból. A TikTok közösségi hálózaton 'Első rasszista élményem' felirattal közzétett videót több mint 650 ezerszer nézték meg. 'De hiszen estélyi ruhába öltöztünk! Ez egy vicc! (...) Mit kellett volna felvennem?' – kiáltott fel a három nő egyike”.
Forrás: [link]
"A kuruc.info egy orosz érdekeltségbe tartozó náci propaganda oldal. Házaáruló oroszok szerkesztik"
Én nem olvasok kuruc infót, de ettől függetlenül szerintem nem az számít ki mondja hanem az számít mit mond.
Most képzeljük el azt a szitut, ahol egy fehér embernek van problémája egy afrikai országban, és bejátsza ezt, hogy: "Az a bajod, hogy fehér vagyok?!"
-Vajon ott hogyan reagálnának erre?? 🙃
KÖNYÖRGÖM, nézzétek meg a videókat:
Egy kis nézeteltérés afroamerikai gráciák között az asztalfoglalás körül c. videó, erősen ajánlott!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!