Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valószínű betiltják a TikTok-o...

Valószínű betiltják a TikTok-ot az Egyesült Államokban, ez demokratikus dolog lenne?

Figyelt kérdés

ápr. 27. 18:12
1 2
 11/17 MDaniel98 ***** válasza:
Azt is csodálom, hogy idáig engedték, az államok általában nem szeretik ha a legnagyobb riválisuk szenzitív információkhoz jut hozzá a népességről.
ápr. 28. 09:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ártalmas a tiktok, csökkenti a figyelmet, veszélyes kihívások, pedók, álhírek, áltudomány, semmi hasonlót nem szabadna engedni.
ápr. 29. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:

12.

Fb, twitter ugyanez.

ápr. 29. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
12: téged se az eszedért várnak haza
ápr. 30. 00:13
 15/17 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, elismerem, az FB-vel is vannak gondok, de a tiktok még rosszabb. Be lehet böfögni egy egy perces videót a laposföldről, és semmi figyelmeztetés nem jön, mint a FB esetében, és a sok hülye ott gyülekezik. Tudom, mert láttam ilyen posztokat.
ápr. 30. 13:33
 16/17 anonim ***** válasza:
a fb reels ugyanez. az fb is tele van hülyékkel
máj. 1. 00:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak Magyarországon kellene tiltani, mert rengeteg IQ T szív le az emberek agyából. És csak a hülyeségről, beteg emberek ötleteiröl szól. De akiét már leszivta azoknak már kb mindegy. Az internetet kellene világ szinten megszüntetni pár évig. És nem lenne ennyi értelmetlen hülye dolgozni nem akaró ember.
máj. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!