Donald Trump azért vergődik ennyire hogy elnök lehessen, hogy a mentelmi jognak köszönhetően elkerülje a börtönt?
Figyelt kérdés
#trampli #Orsós haverja
ápr. 20. 09:04
1/20 anonim válasza:
Én nem teljesen értem az ő motivációját. Annyi pénze van, hogy kilóra megvehetné egész Magyarországot és Hatvanpusztából sajátjogon csinálhatna kuplerájt és élvezhetné az összelopott pénzét, hogy mi a jó abban, hogy a saját hazáját polgárháborús szakadék irányába terelje, azt nem értem.
2/20 anonim válasza:
Vergődik az mindenért, a mocskos adócsaló pedofil.
3/20 anonim válasza:
1# Nincs annyi pénze mert az állam többszázmilliót követel adócsalás miatt.
Nagyon durva orosz és arab érdekeket képvisel hogy kapjon lóvét tőlük.
4/20 A kérdező kommentje:
3
Konkrétan Orbánnal fizettette ki Putyin Trump büntetését.
ápr. 20. 09:36
5/20 anonim válasza:
Igen azért is, és mert egy beteg hatalommániás ostoba barom. Volt pár ilyen a tőrténelemben, egyiknek sem volt jó vége. Ennek se, hiszen a trump "kivonulás" poltikája bátorította fel a puttyantót is.
6/20 anonim válasza:
Meg egy kicsit agybeteg is szegény, azok szoktak ennyire ácsingózni a hatalomra.
7/20 anonim válasza:
Inkább azért, hogy megelőzze a 3. világháborút - ami borítékolható, ha biden nyer.
8/20 anonim válasza:
1#
Vannak nagyon ambiciózus emberek.
Trump már elég sokat elért.Viszont az elnökség még magasabb szint.
9/20 anonim válasza:
Én azokat sajnálom, akiket teljesen behülyített. A Kapitólium ostromában résztvevőket, akiket nem lebeszélt, hanem kapacitálta őket, vagy a tegnapi embert, aki felgyújtotta magát miatta tüntetőleg és ma meghalt. Szándékosan hergeli az embereket az összeesküvés elméletekkel mert rájött, hogy ezzel szerezhet magának sok rajongót.
10/20 anonim válasza:
9#
Azért, több érdeme van, mint Bidennek.
Eleve nem támogatja ezeket a transzos hülyeségeket.
Illetve, kivonul nem bevonul és megszáll más országokat.Végre egy elnök, aki eléri,aki nem háborús uszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!