Miért nem lépünk ki már az EU-ból ha Deutsch Tamás szerint is brutális támadásokra számíthatunk Brüsszelből a szuverenitásunk ellen?
Figyelt kérdés
ápr. 8. 10:18
1/11 anonim válasza:
Fel kell venni a kesztyűt, nem elfutni.
2/11 anonim válasza:
A szabadkereskedelem és a brutális mennyiségű EU-s pénz azért kellene. Csak a kötelességek teljesítése cserébe nem tetszik.
3/11 anonim válasza:
Én nem féltem a saját szuverenitásomat Brüsszeltől.
4/11 anonim válasza:
Én támogatom, végre felszabadulna Európa a magyar uralom alol...
5/11 anonim válasza:
Tele van a Fidesz hangemberekkel, egyfolytában harsogják hogy ki kell képni de meglépni már nem mernék. Aztán majd ha kilépnénk lehet robotolni rogyásig hogy az adózott adóból fenn tudjon maradni az uradalom.
6/11 anonim válasza:
A Tompika kacsintgasson kicsit Kelet felé is, pláne most hogy felröppent a hír hogy Rubelek is gurultak széphazánkba.
7/11 anonim válasza:
Egy drogosnak a szavára tényleg van akárki is, aki ad?
8/11 anonim válasza:
Az EU a fidesz és az oroszok ellen igyekszik megvédeni a szuverenitását.
A csehek most kapcsoltak le egy orosz-magyar (!!!!) fake news hálózatot.
Ki is fenyegeti kinek a szuverenitását?
9/11 MDaniel98 válasza:
Na, mondjuk Deutsch Tomi a Fideszes politikusok között is a leghaszontalanabbak közé tartozik, minden szempontból.
10/11 anonim válasza:
"...Deutsch Tamás szerint..."
Az a faszi eleve azét került Brüsszelbe, hogy eldugják, mert annyira vállalhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!