Ha nyugaton állítólag olyan jó az oktatás, akkor miért nem képes integrálni a bevándorló hátterű gyerekeket?
Szerintem neked ki se szabadna nyitnod a szád egy norvég vagy finn rendszer ellen.
Az első szótól az utolsóig minden szavad sérti egy egészséges társadalom fülét.
A problema nem az oktatassal van, hanem az integralodni keptelen emberekkel.
Vegyuk nalunk a ciganyokat. az elmult harminc evben, a rendszervaltas ota milliardokat koltunk a romak felzarkoztatasara es oktatasara, teljesen eredmenytelenul. Pedig a romak evszazadok ota velunk elnek.
Nem latok ra eselyt, hogy a arab/neger migransokat sikerul majd integralni. Europa jobban jarna, ha nem engedne be tobbet kozulok (esetleg akik itt vannak mar, azokat is hazakuldhetnenk)
Ezt a kérdést már én is feltettem régebben, és a hörgésen felül nem jött rá épkézláb válasz.
Lehet vergődni a magyar oktatási rendszerre, de tegyük fel a kérdést: mit csinál egy átlag magyar szülő? Integrálja a nevelésével a gyermekét a társadalomba, tehát beilleszti oda (vannak kivételek, de a többségnek sikerül, ez tény).
Egy #bezzegnyugati oktatási rendszer pedig nem bír el a migrációs hátterűekkel, ez is tény. Ennek az oka egy egyszerű kérdésben rejlik: a nyugati nem európai hátterű migránsok, akarnak-e a befogadó ország normái szerint élni?
A 4- es választ miért pontoztátok le?! Az igazságot mondja ki.
A szülői nevelés el van csúszva. Az iskola nem wellness, ahova beadom a gyerekem, mert neki jobb ott, mint velem programozni, ne adj isten tanulni, és nem neki kellene felnevelni, elsősorban tarsadalomba beintegrálni a gyereket.
Sok szülőnek fáj ez az igazság, de attól még ez az.
Beintegrálni totál más, elmaradottabb kultúrák gyermekeit halva született ötlet.
Ez is egy csak a sok csodás uniós f. Ság közül.
5
Mert intolernásak, és a tények rácáfolnak az általuk megálmodott világra, ami sohasem jön el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!