A Szovjetunió széthullását követően Ukrajnát miért nem vették be a NATO-ba? Akkor még ki lehetett volna menteni az orosz érdekszférából.
Nekem olyan ismerősöm is van, aki a németektől fél.
És még olyan is, aki meg teljesen elszabadult antiszemita.
Ki dönti el, hogy kitől kell félni ?
Nekem az ukránok nem szimpatikusak, de ők kábé a cigányhorda szintjén vannak.
Elhiszem, de Ukrajna nem egy katonai nagyhatalom, nincs túl sok esély rá, hogy Európát megtámadják.
Viszont az orosz agresszió veszélyt jelent Európára. Én nem akarok háborúba menni.
Az ukránok Európát nem merik megtámadni, de Oroszországot igen. Lásd a Belgorod megyébe történő betöréseket, és randalírozásokat.
Vagy az ukránok szerették volna a Krímet is elfoglalni.
Ennek csak gépparkbeli akadálya van.
Egy BTR-80-ast könnyű szervizelni, az 15 év múlva is hibátlan állapotú lesz.
Ellenben bármilyen harckocsit szervizelni maga a fájdalom, napok mennek el vele, így komplett T-72-es flották mennek tönkre.
Hiába van Ukrajnának 600 T-72-ese, ha abból csak 100 működőképes.
Az ukrajnai háború az arra bizonyíték, hogy az Orosz Hadsereget is szétette a korrupció, meg a közkatonák is motiváltatlanok, és a moszkvai / szentpétervári / rosztovi emberek nem akarnak háborúba menni, ezért Kínából (!!!) is toboroznak zsoldosokat, aki megkapja az orosz zászlót.
# A kérdező 8-as válasza
1991 december 21-én, Alma-Atában a posztszovjet országok egyetértésüket fejezték ki, hogy a Szovjetunió jogalanyiságát Oroszország folytassa, még az ENSZ BT-ben is.
Mi értelme a témának, ha ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!