Az FSZB hogyhogy nem tudott a moszkvai terrortámadásról?
Figyelt kérdés
Pedig még az amerikai konzulátus is közétett egy felhvást CIA forrásokra hivatkozva, hogy Moszkvában terrortámadás lehet készülőben, talán a két titkosszolgálat is egyeztetett ezzel kapcsolatban a közelmúltban mint korábban már többször.
Az FSZB hogyhogy nem tudott a terrorcselekmény előkészületeiről? Már a híres orosz titkosszolgálat sem méltó a néhai elődjéhez képest?
Valószínű úgy hogy ez egy rögtönzött terrortámadási akció volt, nem pedig hosszú ideig jól megszervezett akció. A terroristákon is látszott hogy amatőrök voltak, ISIS korábbi merényleteiben a terroristák általában egyben öngyilkos akcióval robbanó mellényel megukon követtek el ilyen lövöldözéses merényleteket tehát még élve se tudták elfogni őket, nem mint most.
márc. 25. 18:07
12/18 PMC Wagner válasza:
Én nem nevezném rögtönzöttnek. A videókat látva pontosan tudták mit csinálnak, gyorsan lerendezték az akciót és kishíjján meg is menekültek. Azt én sem értem miértnem végeztek magukkal, látva mit csináltak az oroszok velük (egyikkel a fülét etették meg, a másiknak a tökeibe villanyt vezettek kihalgatáskor) aztán még kitudja miket fognak velük csinálni bár én az ilyeneket nem sajnálom.
márc. 25. 18:12
13/18 anonim válasza:
Nekem is az a "problémám", hogy tudták, mi vár rájuk. Miért nem lettek öngyilkosok?
márc. 25. 20:33
14/18 anonim válasza:
13: több helyen beszélnek arról hogy ezeket eddig sem az eszükért várták haza, lehet hogy ehhez is hülyék voltak
márc. 25. 21:21
15/18 anonim válasza:
PMC Wagner és te nőként ilyen videókat nézegetsz?
márc. 26. 01:39
16/18 anonim válasza:
Micsoda elmebuggyant felfogás,hogy Putyin tette,meg tudott róla...!
Térjetek már észhez,agyhalottak!
márc. 26. 20:11
17/18 anonim válasza:
16: hát ezaz. ennyi erőből 911 is ugyanez a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!