Az Oroszok csak hazamentek Ukrajnába az ENSZ szerint? Ez igaz lehet?
Már olvastam ezt egy fórumon, de nem volt forrás. Most viszont hallom a professzortól is a videoban hangzik el, hogy most óriási világszenzáció, hogy Oroszország gyakorlatilag hazament Ukrajnába, mert az ENSZ szerint nincsenek határai Ukrajnának. Az Ukránok nem jelentették be a határaik, így az az Orosz terület. Az Ukránok nem jelentették be 6:00-nál hangzik el https://www.youtube.com/watch?v=dlWYvKAWBd4
Ez igaz lehet?
Pont annyira igaz, minthogy 2020-ban lejárt a Trianoni diktátum és visszakaptuk a területeinket.
Baromság. A határok kis millió különböző szerződésben rögzítve vannak.
Sőt! Ukrajnának, pontosabban az Ukrán SZSZK-nak még a Szovjetunió idején is voltak határai. Mely határokat a kiváláskor megannyi nemzetközi szerződésben ismerte el Oroszország is pl a Budapesti memorandumban is.
🤣🤣🤣 Villás Béla és az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza? 🤣🤣🤣
Először nem akartam elhinni. Aztán egy jót röhögtem.
...és még hülyeségeket is beszél
Van még ennél is viccesebb része az téves állításnak.
Ugyanis Ukrajna avagy az Ukrán SZSZK alapító tagja az ENSZ-nek*. Igen, 1945-ben bár a Szovjetunió részeként, de mint önálló ország lépett be az ENSZ-be, akárcsak Fehéroroszország.
Pont ezért a Szovjetunió felbomlása után ezen két országnak nem is kellett felvételét kérnie az ENSZ-be, vagy "megadnia a határait" ezt már 1945-ben az ENSZ alapításakor megtették.
*Azért vették fel külön országként 1945-ben, hogy a SZU-nak több szavazata legyen az ENSZ közgyűlésében.
Úgy tudom a professzor annak kijár, aki egyetemen tanít. Villás Béla, ha jól írom amit a barátom linkelt nekem egy teológiai vagy filozófiai oktató egy vallási egyetemen vagy szabadegyetemen azt hiszem. De nem is ez a fontos, hanem hogy ezt mások is hallották. Mi lehet igaz ebből?
A fickó egyébként valóban aranyos. Én magam is jót nevettem rajta. Retron fésüli a haját. Ma már ezen én is nevetek, ha meglátok valakit
Az az ember hülyeségeket beszél.
A határok tényleg sok szerződésben rögzítve vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!