Nyugaton várható egy fajta szélső jobboldali forradalom?
Nyugaton egyre több a bevándorló, mulikulturalizmus (remélem ez a helyes szó), csökken a patriotizmus, nő a liberalizmus lmbtq stb.
Olvastam, hogy a Brit hadsereg súlyos problémákkal küzd, a diverzifikáció miatt (sok külföldi, aki nem érzi magát britnek, a sok igazi brit nem látja értelmét, hogy olyanokért harcoljon akik lenézik őket).
Elvileg nem egy eset volt, ahol a kevésbé kvalifikált nőket és kisebbségieket preferálták vadászpilótának, a fehér angolokkal szemben, hogy jobb legyenek a diversifikációs profil.
Szerintetek várható bárminemű forradalom, radkális lépés ez ellen. Bevándorlás elleni szigorítások, lmbtq ellenes törvények ?
Angilában, Franciaországban, Németországban a nagyvárosok utcáin majdnem 50-60%ban csak külföldieket látni, egyes városok negyedei szinte 80-90%-ban arab, pakisztáni, indiai stb lakta.
Az angol miniszerelnök indiai származású, a londoni polgármerster és skót elnök pakisztáni muzulmán..
Várhatóak valamilyen szintű komolyabb (nem csak kis tüntetés jellegű) mozgalmak?
14 éve a magyar kormány szerint, minden választás előtt fel fog perzselődni a népek tengere, aztán a valóság, 14 éve, hogy még egy ici-pici kis szikra sem lobbant, nemhogy perzselés lenne.
Nem valószinű.
Reméljük nem, mert akkor háború lesz.
Egyelőre az látható, hogy ha egy választást meg is nyernek a széljobbosok, amikor kormányt kellene alakítaniuk, már nincs annyi szövetségesük ami biztosítana egy parlamenti többsséget.
Ezt láthatjuk Hollandiában.
Az ilyen légből kapott statisztikákat, hogy 50-60% külföldi, meg 80-90% arab, nem kell beszopni, mert az annyit jelentene, hogy mondjuk a 67 milliós Franciaországban kevesebb a fehér francia, mint ahányan magyarok vagyunk Magyarországon. Ez nyilvánvalóan egy marhaság.
Igazából olyasvalamire gondoltam, hogy pl az unokatesóm (aki németországban él, anyukája német) osztályában kb 2 német van , az összes többi török, albán, arab stb.
Várható-e a jövőben, akár egy 10-20 éves távlatban, hogy behúznak egy képzeletbeli kéziféket és véget vetnek ennek a hatalmas bevándorlási hullámnak. Az iskolás példától eltekintve pedig az egyéb liberálisabb szociális normáknak.
Én azt látom, hogy lassan pl. Angliában a politikusok egy része is már külföldi származású, ezért nehéz lesz bármit is lépni, hisz ők maguk biztosan nem intézkednének szigorításokról. Pl egy Arab származású politikus biztosan nem támogatná a bevándorlás megfékezését és deportálásokat.
Ahogyan mondtam, nem forradalomra gondoltam, hanem egy politikai eltolódásra, hogy sorra a szélsőjobbos pártok (mint pl. a Német Afd) lesznek népszerűbbek akik kicsit fékezik az eseményeket.
Csak ahogyan valaki mondta feljebb, pl a holland Gerd Wildersnek, aki pont azt képviseli amit kérdeztem, nem sikerült pártot alapítani.
Esetleg lesznek a jövőben más országokban is Wildershez hasonló emberek, akik népszerűek lesznek?
Várni várjuk már évek óta, de nem nagyon jön el a kívánatos változás és fordulat.
Most valószínűleg lesz kisebb átrendeződés, kicsit több lesz a jobboldali párt, jobboldali képviselő az EP-ben, de olyan mértékű változás ami utána a mindennapokban is jelentős változást hozna az sajnos nem lesz. A nyugati országokban nagyon nagy volt az agymosás.
Ami kérdéses, hogy mit lépnek a csehek és a lengyelek. Mert ott nemrég jutott balos/liberális kormányzat hatalomra és az embereknek nem nagyon tetszik amit csináltak. Most a választáson megmutathatják mennyire tetszik vagy nem tetszik nekik és abból sokat ki lehet majd olvasni későbbre is.
9. Na igen, ha a mindennapokban nem érezhető a változás, akkor persze mindegy mi történik.
Meg mielőtt valaki félre értene, nem vagyok se nem rasszista, se nem homofób, se nem iszlámfób se semmi, csak egy kis gondolatkísérlet volt, hogy a jelenlegi helyzetet meddig “tűrik” vajon a konzervatív helyiek a liberális társadalmakban.
Magyarországon éltem eddig, Ausztriában vagyok egyetemista, itt én is ugyan úgy küldöldi vagyok, szóval nyilván nem szeretnék hipokrata lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!