Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » III. Károly meghalt vagy álhír?

Nyerges Levente kérdése:

III. Károly meghalt vagy álhír?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat is hogy meghalt és olyat is hogy nem én meg hülye léttemre felteszem a Gyakori kérdéseken ezt a kérdést.

De ez az oldal azért van.

2024. márc. 19. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy xDD Az elhízás a feldolgozott szutykoktól alakul ki nem a tiszta zsírtól.
2024. ápr. 1. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:

9.: Voltak olyan életszakaszaim, amikor néznem kellett, mennyit költök evésre, tologattam a csekkeket. De nem híztam el és szerettem főzelékeket, zöldséglevest főzni tojással, spagettiket nem zsíros szósszal, csináltam tejbegrízt, sok finom, krumplis ételt, főtt rizst, szerettem csirkemájat sütni (olcsó és finom).

Szerintem azt gondolod, hogy akinek kevés a pénze, az máris hülye, bunkó, igénytelen és iszik meg dohányzik. Sok ilyen is van, de nem mindenki él így. Idős korban meg sokaknak csökken a jövedelme, a tanult embereknek is.

Az elhízás és az alkoholizmus, dohányzás inkább a rossz berögződéseken alapul. Aki nem ilyen mintákon nőtt fel, az kis pénzből se lesz alkoholista és nem hizlalja fel magát.

2024. ápr. 1. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:

11.: Inkább olvasd el ezt, mitől alakul ki:

[link]

Annyi igaz, hogy a túlzottan feldolgozott, adalékanyagokkal teli ételek se egészségesek.

2024. ápr. 1. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Itt vannak jó étkezési tanácsok, hogy kis pénzből hogyan kell egészségesen étkezni:

[link]

2024. ápr. 1. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!