Ezek a súlyosan beteg politikusok miért is akarnak mindenképpen világháborút kirobbantani? Miért nem lehet normálisan megoldani a konfliktust?
"közölte Macron elnök úr, hogy igenis lesznek francia csapatok Ukrajnában, hiszen ő az elnök és azt majd ő fogja eldönteni, miképpen azt is közölte, hogy Franciaországnak is vannak atomfegyverei, úgyhogy jó lesz vigyázni. A német kancellár Scholz még egy kicsit huzakodik, de külügyminisztere, a nem mellesleg zöldpárti Annalena Baerbock már héjább a héjánál, és lelkesen támogatja a francia elnök elképzeléseit. Ugyanezt teszi a brüsszelita Donald Tusk, illetve az amerikai Deep state foglya, külügyminisztere, Sikorski is. Putyin elnök mindezeket hallva pedig bejelenti, hogy Oroszország a maga részéről készen áll a nukleáris háborúra. Csodálatos."
"Az oroszok hazatakarodnak és konfliktus meg van oldva. Normálisan."
hipnó, látom te is lábon kihordod az agyhalált.
#8-10
Két éve "megerőltetés nélkül" semmire sem mennek az ukránokkal, akiknek nulla a légiereje, a haditengerészete és lényegében a levetett nyugati technikával védekeznek, mert komoly támadó fegyvereket nem kaptak.
Egy éve már a ruszkik is fegyverimportra szorulnak, mert amit saját erőből le tudnak gyártani, az elég kevés.
És azért az oroszok a hibásak, mert ők támadtak. 2014-ben is és két éve is.
Az adjuk meg az agresszornak amit akar és lenyugszik dolgot Hitlerrel egyszer már megpróbálta a világ. Akkor sem jött be. Ezzel a KGB-s bolsevik szemétládával sem menne, mert ez piramist akar magának még életében.
A nagy 1,1 milliós orosz hadsereg meg kb arra jó, mint a mi sorkatonaságunk volt. Az elit csapatok persze jók, de a csecsenek, a burjátok, a kazahok, a grúzok akiket úgy kényszerítenek bele az egészbe, csak golyófogók.
Egy 140 milliós ország mpedig ha megfeszül sem tud legyőzni egy gazdaságilag és műszaki téren sokkal fejlettebb 500 milliós Nyugat-Európát kiegésszítve egy 350 milliós USA-val.
Ez csak a moszkoviták lázálmaiban van így, akik várják az elvtársaikat. (A rendszerváltás óta hiába)
De. Nagyon. Viszont amíg a Kreml által vezényelt moszkovita mantra megy, azért visszaszólok, mert a bolsik még úgy éreznék, hogy igazuk van.
Hypno, egyik mondatodban nácizol, másikban bolsizol, ez hogy sikerült ?
2014-ben szerinted mi volt ?
elég ügyefogyott vagy meg náci is, egy bolsi nem azért gondolja meg magát mert iderókázod az ukri propagandát. ő is ugyanolyan szektás elvakult valaki mint te, csak ő a másik oldal propagandájában hisz.
ez olyan mint amikor egyszer azt mondod hogy az oroszok még ukrajnával se bírnak, máskor meg attól rettegsz hogy az oroszok elfoglalják európát. nem normális elmére vall ez.
értelmes ember tudja hogy mindkét fél hazudik. na te ide nem tartozol.
Hol náciztam, kiskatona?
KGB-s bolsiztam, meg moszkovitáztam.
Hypno, én normálisan a felhasználóneveden szólítlak, te nem bírsz engemet ?
Olvass vissza, amikor nagy lelkesedéssel Hitlerezel, utána meg elkezdesz bolsizni.
" műszaki téren sokkal fejlettebb "
Hogyan nyilvánul meg az a fölény ? Melyik műszaki eszközöknél ?
Ismered a haditechnológiákat és hadseregeiket, vagy csak általánosságokkal dobálózol ?
Hitlert történelmi példának hoztam. És még csak nem is náciztam. De te ezt pontosan tudod. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!