Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A NATO akkor is meg fogja...

A NATO akkor is meg fogja támadni Oroszországot, ha az semmit sem csinál?

Figyelt kérdés

Folyamtosan mondják a liberális kormányok, hogy háború lesz, a béke kora lejárt. Most Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn üzente : "Készüljünk a háborúra!"

Hozzátette : “Oroszország komoly katonai fenyegetést jelent európai kontinensünkre és a globális biztonságra."

Ez nekem úgy tűnik, hogy maga Oroszország megléte is zavarja a NATO vezetőket, hiszen kockázatot jelent. Lehet a ruszkiknak semmit sem kell csinálni a NATO nekik megy akkor is?

*

Másik kérdésem " “Európa évtizedeken át nem fektetett be kellőképpen a biztonságunkba és védelmünkbe”, és most sürgősen szükség van “a stratégiai biztonsági gondolkodásmód irányába történő radikális és visszafordíthatatlan gondolkodásmódváltásra”" ➡ visszajön a sorkatonaság egységesen az EU-ba?

Ezek igazán érdekelnek....

2024. márc. 19. 10:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Vlagyimir Putyin és Oroszország megfenyegette Lengyelországot:

[link]

[link]

[link]

[link]

2024. márc. 19. 10:40
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Ja, mert Oroszország nem csinál semmit 2022. februárja óta, igaz? A ruszki katonák otthon ülnek, és sütik a kenyeret, nem de?

"Oroszország nem fenyegette meg Európát, sem a NATO-t."

Dehogynem, idén legalább 2 közleményt kiadtak arról, hogy bármikor készek használni az atomtölteteiket, ha úgy van.

2024. márc. 19. 10:40
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

A 10-es válaszomat, az "Igen"t a 7-esre írtam.

A választásokon majd eldől, hogy ez megfelel-e az európai embereknek.

2015-óta a vesztébe rohan az EU, lassan célbaér...😢

2024. márc. 19. 10:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
13, 2015ben vagy egy csomóan mondták azt, hogy mára már nem is lesz olyan, hogy Európa, aztán láss csodát, hát Európa, még ma is Európa.
2024. márc. 19. 10:54
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
7: Putler csahosai nagyjából hetente fenyegetik meg Európát és a NATO-t atommal.
2024. márc. 19. 10:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
13: az már eldőlt, akárhogy is fáj neked. A Néppárt és a szocdemek toronymagasan vezetnek, más labdába sem rúg. Hiába toporzékol a Nagy Vezéred, nem fogja elfoglalni Brüsszelt.
2024. márc. 19. 12:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Putyin megtámadta Ukrajnát. Mi az, hogy nem csinált semmit? Ohh és még Lengyelországot is megfenyegette.
2024. márc. 19. 15:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17# nem csak ukrajnát támadta, még csecsenföldet is,. volt még másik is, csak nem emlékszem.
2024. márc. 19. 15:29
 19/21 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Mondjuk én erről nem tudtam. Jó ezt is tudni.
2024. márc. 19. 15:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
18: Grúzia.
2024. márc. 19. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!