Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az hogyan van, hogy az oroszok...

Az hogyan van, hogy az oroszok, azok Fúúúújjj!! és szankció cunamit nekik!!! De várhatóan még ezen a héten a NASA amcsi űrhajósa oroszokkal megy a Mir űrállomásra egy Szojuzzal?

Figyelt kérdés
Bogozza ezt ki nekem valaki!
2024. márc. 18. 17:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
39%
@20 Ez egy poén volt ember... még ehhez is túl retardált vagy, hogy ez leessen? Elárulok egy nagy titkot: amikor emberek között vagy és a többiek nevetnek, de te nem érted, hogy min, akkor jók esélyek, hogy rajtad. A hozzád hasonló ostobák persze jól bezabálják a legsötétebb propagandát is, de arra persze már nincs eszük, hogy egy olyan egyszerű kérdésre válaszoljanak, hogy mégis mit újított, mit fejlesztett az orosz űrkutatás az elmúlt 25 évben? Milyen nagy áttörést értek el? Mondjad bakker, legyél büszke, hallani akarom.
2024. márc. 19. 00:45
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

#19 igazából már 60 éve. Ugyan azt az R7-es rakétagyaládot használják (ami ballisztikus rakéta hordozónak készült, és arra is használatban van), a csúcsán lévő szojuz is a vosztok továbbfejlesztése ami gagarint vitte fel.

Az amcsik ugye eldobták a hagyományos kapszulás úrhajójukar (apollo, és a többi), mert kifejlesztették az űrsiklót, ami az olcsón újra felhasználható, nagy teherbírású űrhajó lett volna, csak nem lett annyira olcsó. Azt kivonták, azóta nincs saját emberszállítójuk, az apollo alapon élesztik újra, nem tudom használatban van e már az új változat.

2024. márc. 19. 08:35
 23/29 anonim ***** válasza:

22

Lehet egy kő alatt élsz de a SpaceX évek óta (8 emberes indítáaon van túl) a Boing meg pár éven belül fog rendszeres emberes járatokat indítani az ISS-re a NASA megrendelésére.

2024. márc. 19. 10:37
 24/29 anonim ***** válasza:
21: na mivan miért szedted le a neved? 🤣 ócska kis troll vagy
2024. márc. 19. 11:11
 25/29 anonim ***** válasza:
53%
@24 Bakker, tűkön ülve várom, hogy a ruszkik az utóbbi 20, na jó 25. OK, ok legyen könnyebb neked, az utóbbi 30 évben milyen áttörést értek el az űrkutatásban? Bakker, ha még te sem, a GyK leglelkesebb bolsevik pistikéje se tud erre mit mondani, hát mit gondoljuk oroszország anyácska jelentőségéről?? Hm?
2024. márc. 19. 11:36
 26/29 anonim ***** válasza:

25: ennyire ne vergődj, ugye bőgni nem fogsz?

válaszolj az eredeti kérdésre: ha ennyire maradi az orosz akkor az amerikaiak miért a maradi ócska orosz technikával mennek? mert eddig csak széttrollkodtad a kérdést.

2024. márc. 19. 11:49
 27/29 anonim ***** válasza:
53%
@26 Apukád párttitikár volt? Csak azért kérdem, mert gondolom így tudta elintézni, hogy a gyerekét ne buktassák meg általánosban, mert nem tud olvasni. A 22-es és 23-as válaszban benne volt amire kiíváncsi vagy, de nem tudom, hogy minek erőltetem magam, azok hosszú összetett mondatok tele olyan szavakkal, amiket a győzike show-ban sose hallottál.
2024. márc. 19. 13:03
 28/29 anonim ***** válasza:
69%

26

Az amcsik a szovjetunió szétesése után elég sok pénzt pakoltak az orosz űrprogramba hogy a tudósaik ne terroristàknak dolgozzanak. Az ISS megalkotásánál is megegyeztek hogy megosztják a személyzet utánpótlással járó feladatokat így az űrsiklón meg most a Dragon II-n is vannak oroszok ahogy a szojuzon is amerikaiak. Ez nem azért van mert a szojuz olyan jó lenne elég sok a baj pl pár éve a gyárban a melösok lyukakat fúrtak bele ami csak dokkolás utàn derült ki és csak akkor mondták el hogy hol a lyuk amikor megadták nekik a fizetésemelést amit kértek. A proton teherrakétàba szàndékosan fordítva szereltek bele egy szenzort korábban szintén hasonló okokból az földbe csapódott és felrobbant a súlyosan rákkeltő üzemanyaga több száz ember halálát okozta a környéken.

2024. márc. 19. 18:28
 29/29 anonim ***** válasza:

27: "ne buktassák meg általánosban, mert nem tud olvasni. "

ha nem tudnék olvasni, akkor baromságaid se tudnám elolvasni és akkor válaszolni se tudnék te szerencsétlen. még beszólni se tudsz olyan béna vagy.

én tőled vártam a választ, de látom hogy erre is alkalmatlan vagy. másokra támaszkodsz mert ahogy a 17-es válaszodban is látszik csak fikázni tudsz, érdemben válaszolni pedig nem.

én tudok olvasni/értelmezni de téged talán vertek otthon és utál mindenki hogy a magad szórakoztatására trollkodsz itt más kérdésében?

2024. márc. 19. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!