Az USA-ban miért tiltották be a TikTok-ot?
kínát akarják kiszorítani és az a sablonszöveg hogy a tiktokkal befolyásolják a választásokat, piacot stb.
mert ugye a facebokkal lehet nekik, de ha más is azt csinálja az jujj.
Gyanúsan nagy méretű az applikációjuk valami 300 mb. Konkrétan nem lesz értelme használni, mert az USA -ban elő csajok riszálják a legjobban.
Egyébként már rég nem használom, egy éve is annak. Elegem lett a cenzuráikból. Örökre szakítottam velük. Így utólag iszonyat hálás vagyok ezért, borzalmas egy idő után, rövid dolgokra állsz rá, és nem lesz türelmed pl. Hosszú tartalomhoz.
Mert amerika a nagy demokratikus állam hahaha.
Félnek nem is kicsit. Jönnek a byd autók kitiltással is, egyérelmüen félnek mert tudják hogy a vacak autójukat az amerikai nem venné hanem a sokkal jobb kínait.
A Facebook ot meg a kínaiaknál tiltják ha jól tudom.
#16 Mindent tiltanak, amit nem tudnak irányítani
17#
Nem teljesen igaz.
Zuckerberg éppen azon dolgozik,hogy Kína kompatibilis Facebookot hozzon létre.Már meg is egyezett a kínai kormánnyal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!