Trump miután nyer Biden mit fog tenni?
11) nekem nem egyeretelmu, miert nem nyerhetne Biden is. Ember, van meg 8 honap a valasztasokig. Igen, tudom a kozvelemenykutatasok eredményeit, ami ennyi ido alatt minden fele billenthet. Siman lehet, hogy Trumpot eliteli a birosag, es Nickey Haley veszi at a helyet (mondjuk ezt ketlem, de most ő a második legeselyesebb, ha Trump valamiert kiesne a mezonybol).
Lehet Biden visszalep es allitanak egy kevesbe megoszto jeloltet a demokrata oldalon. Sztem az utolso honapokban tutira fognak majd szazmilliard dollárokat osztogatni. Nem mellesleg nem tudom mennyire koveted az amerikai hireket, es nem csak az M1-et, ahol 4 eve az a hir, hogy Biden hol esett el, meg halottakkal beszelgetett. De a gazdasag baromi nagyot fejlodott Biden alatt, millio szam jottek letre munkahelyek, milliard dollarok mennek el az infrastruktura fejlesztesere stb. Szoval en Trump gyozelmet marciusban nagyon nem konyvelnem el.
Hogy érted, kérdező?
1. Trump, miután nyer, Biden mit fog tenni?
2. Trump, miután nyer Biden, mit fog tenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!