Trump politikája nem pont az USA pozícióját gyengítené? Miért támogatja ezt annyira az amerikai jobboldal?
De igen. Viszont a degenerált redneck hívei a három agysejtjükkel csak addig
látnak, hogy "migráncsok a mexikói határon"!
Trump igyekszik kivonulni minden konfliktusból, mindenhonnan kivonni az Egyesült Államokat és a helyi problémákra koncentrálni.
A világnak jobb lenne, ha az USA is csak a saját határain belül tevékenykedne.
4, én tisztában vagyok vele, hogy a magyar politika szabályai szerint az USA minden rossznak elrontója, ami a világuniverzumban, vagy, azon is túl történik, de, az a nagy helyzet, hogy ez a világbűnös USA, a 2 VH óta, viszonylagos ügyességgel tartotta a világot egyfajta egyensúlyban!
Volt, hogy elvetették a sulyokot? Volt,
Volt, hogy nagyot hibáztak? Volt,
Volt, hogy csináltak volna valamit, amit nem kellett volna? Igen, ezt is elismerem, hogy ez is volt.
Ugyanakkor, azt gondolom, hogy, ha nem lettek volna ilyen elképesztő gazdasági és katonai fölényben és nem próbáltak volna valamiféle egyensúlyt kialakitani a földbolygón, lehet, hogy már valaki rég felperzselte volna ezt.
Nem kell szeretni azt, amit az amerikaiak csinálnak a világban, támogatni, meg pláne, szerintem magyarként nekünk erre az égvilágon semmilyen ráhatásunk sincs, de én úgy gondolom, hogy még mindig jobb egy általuk irányitott szabad világhoz tartozni, ahol legalább nem visznek be, ha az a wifi cimem, hogy bukjonOrban, mint, egy olyanhoz, mint a világ másik oldala.
6#
A szabad világot tedd idézőjelbe.
Azért nem visznek be, ha az a wifid neve,hogy o1g.Viszont, azért már hogy "cigánymentes wifi".
A szabad világ csak egy illúzió, ami leginkább csak a baloldaliaknak komfortos.
Mi értelme van egy kitalált ellenséggel harcolni állandóan?
"Ha kilép a NATO-ból" Ezt mondta? Nem ezt. Azt mondta, hogy nem fog olyan országot megvédeni aki nem költi el a GDP-je 2%-át hadseregre. (ez meg jó nagy részben plusz megrendeléseket fog az USA-nak jelenteni, kb. 100 milliárd euróval kéne növeljék az EU tagok a költéseiket, hogy benne legyenek a 2%-ba)
"ha feladja Ukrajna támogatását" feladja? Ha hagynák, hogy megcsinálja amit mond akkor leültetné a feleket a tárgyalóasztalhoz és nyomást helyeznek az ukránokra is, hogy meg akarjanak egyezni. Ez neki terület vesztést fog jelenteni, de ha marad Biden akkor is bukni fognak csak épp előtte még jobban ellehetetlenítik magukat anyagilag és népességileg.
"Oroszország megerősödik" Még vásárlóerő paritáson is az orosz gazdaság az ötöde az USA-nak (EU-nak), az hogy a NATO gazdasági teljesítményének a 10%-át, 8%-át vagy 12%-át tudják az nem olyan amitől bármi is változna. Ellenben a szankciókkal azt elértük, hogy a hozzánk képest nevetséges gazdasági teljesítményük egy jelentős részét hadászatra használják. (ez még mindig harmada annak amit az EU költ)
"Ukrajna félúton van ahhoz, hogy amerikai gyarmat legyen" az is lesz, csak az az Ukrajna nem akkora lesz, mint amit 2014 előtt annak hívtak és hacsak nem cél a 3. világháború akkor ez igaz lesz úgy is ha marad a katonai támogatás a mostani szinten.
7, az a szabad világ számomra, hogy ezen a hétvégén 3 különböző ország 4 különböző sörfőzdéjében voltam és pakoltam be jobbnál, jobb söröket az autómban, miközben egyetlen telefonos előfizetéssel néztem azt, amit nézni akartam.
Ez az, amit nem tudnék megcsinálni egy nem szabad világban. Szabadon mozoghatok, szabadon dolgozhatok, szabadon költhetem a pénzem arra, amire akarom. A személyi szabadságom nincs korlátozva Európában és ez számomra mindennél fontosabb. Amig Amerika biztositja ezt, mégha el is itélek egyes módszereit, én nem fogom az ellenségemnek tekinteni.
Trump ezt akarja megváltoztatni.
9#
Ez csak szabad mozgást jelent.
A "szabad világ" jóval komplexebb ennél.Konkrétan a migrációs problémák is erre vezethetőek vissza, meg a nemek felhígítása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!