Ki a jobb külpolitikai szakértő Magyarországon? Georg Spöttle, Nógrádi György, vagy Feledy Botond?
Egyik sem. Röhej mindegyik, ahogy riogatnak meg jósolgatnak erről-arról, mintha legalábbis Orbánék udvari Nostradamusai lennének.
Eddig mi vált be abból, amit mondtak? Ukrajna összeomlott vagy kitört már a 3. világháború?
Kérdező, Nógrádit és Spöttlét hallgattam már sokszor, a harmadikat nem ismerem.
Az eelső kettő nagyon jó szakértők, de teljesen másképp, nem összehasonlíthatóak.
Nógrádi György a saját múltjában igen széles tapasztalatokat szerzett a civil világban a nemzetközi politikáról és rengeteg ismerete van a politika alakítóiról, véleményükről. Ő elméleti ember aki a külpolitikai történések hátterét tudja jól megmutatni, másoknak elmagyarázni, nem katonai szakember.
Spöttle ezzel szemben katona volt és rendvédelmis, valódi fegyveres tapasztalatokkal és kapcsolatokkal. A valós, jelenidejű katonai, rendőri részét tudja megvilágítani és más szempontok szerint figyeli a történéseket.
Mindketten nagyon jók, de természetesen egyiküknek sincsen a zsebében a bölcsek köve vagy egy jósgömb, hogy pontosat tudjanak előre mondani a jövőről.
Egyik sem külpolitikai szakértő
Nogradi biztonságpolitikai
Spöttle csak egy volt rendő és katona . Ebben tapasztalt szakember
Spöttle egy bohóc.
Egyik oldalon Nógrádi és Horváth József.
A másik oldalon Tarjányi Péter és Kaiser Ferenc.
Én őket szoktam hallgatni.
#9.: "Spöttle egy bohóc."
Nógrádi talán nem? Bulvárt csinál ő is a külpolitikából. És az ilyen még egyetemen is tanít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!