Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Navalnijval miért foglalkozik...

Navalnijval miért foglalkozik ennyire a nyugat? Miért volt ekkora jelentősége? Tényleg nem értem... Egy olyan ember aki xy népcsoportot csótánynak nevez akiket el kell pusztítani...

Figyelt kérdés
2024. márc. 1. 20:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Bár az ukrán nácik is hősök, meg az ukrán náci SS katona is meg lett tapsolva a kanadai parlamentben, szóval igazából nem kéne meglepődnöm már semmin. :D
2024. márc. 1. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Jó ezt sokan nem tudják hogy ezt mondta. Nyilván sokan szeretnék hogy egy józan békepárti politikus legyen az oroszoknál.
2024. márc. 1. 20:34
 3/10 DK-s ***** válasza:
35%

#3-nak:

Nincs igazad.

Én figyelem a ruszkikat. Ha tudnék megfelelő szinten oroszul, simán fontolóra venném Oroszországot, mint kitelepedési célpontot.

2024. márc. 1. 20:45
 4/10 A kérdező kommentje:
20:38 - mi bajod? Hogy jön ide a fidesz média? És milyen felszopásról beszélsz? Ez a retard Navalnij tényleg beszélt így egy bizonyos csoportról. Az ukrán nácik meg hősként vannak ünnepelve. Az öreg SS katona meg megkapta a tapsot a kanadai parmamentben. Ezek közül melyik nem igaz szerinted? Nyudogtan cáfold meg bármelyiket. Vagyis ne fáradj mert nem fog menni. :D
2024. márc. 1. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Az, ahol novicsokkal meg bebörtönzéssel tesznek el láb alól egy ellenzéki politikust, akinek a temetésére nem mehetsz el, mert ugyanezt kockáztatod, az miféle alternatíva a demokráciára?
2024. márc. 1. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Mert az ő ügynökük volt.
2024. márc. 1. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Mert a nyugat igencsak butácska és naív módon hisz abban, hogy a világbéke egyszer eljön ami ugye nem valószínű, mert alapvető rasszista, pénzügyi,viták különböző vélemények és nézőpontok, szimpla rosszindulatú emberek miatt kialakult problémák lesznek mindig ember és ember között
2024. márc. 1. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

mert a nyugat egy képmutató moslék banda. aki nem az ő mondókájukat fújja az ellenség. a halálát politikailag kihasználták.

azért börtönözték be putyinék navalnijt mert az orosz narratíva szerint szimpatizált a nyugattal, mivel ő jó ügynökük lett volna és kiárusította volna oroszország nyersanyagkészleteit a nyugati befektetőknek és onnan kezdték volna szivatni kínát. akár háború erejéig.

2024. márc. 2. 00:02
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok ruszkibarát fideszes, de én sem értem ezt a Navalnij-kultuszt. Megérte a pénzét ő is... Persze, a normális gondolkodással nem fér össze, hogy miért kell politikailag más platformon lévőket likvidálni, de Oroszországban ez mindig így működött, úgy több száz éve is.
2024. márc. 2. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Az oroszok a nácik nem az ukránok
okt. 5. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!