Tϵ mit csomagolnál háború kitörése esetén? Releváns ez a cikk?
Ilyenkor pörög az ember agya, hogy mindkét fél háborúra készül. Most a francia elnök kijelentése nyomán. Készülődnek a svédek, németek is. És akkor ezt a cikket olvasom
Én nem is tudom. Láttam ezt a cikket. Mennyire lehet hiteles? Te mit csomagolnál? [link]
" Láttam ezt a cikket. Mennyire lehet hiteles?"
Semennyire!
MSN ....
Megnéztem, elolvastam. Ha ezt mind összecsomagolod, esetleg a 3-4 tagú családodra is gondolsz- akkor teherhordónak egy tevét is be kellene szerezni, vagy 2 szamarat, mert egy nem bírja el. Autó nem jó, mert abba üzemanyag is kell, annak a beszerezhetősége pedig erősen bizonytalan lenne.
Szerintem olyant csomagolj, amit hátizsákban, táskában gyalog is elbírsz, és út közben nem tudod beszerezni: készpénz, iratok, gyógyszerek, kötszer, nőknek eü. betét/vatta. szappan, törülköző, meleg ruha. takaró, vízhatlan köpeny, vagy fólia, zseblámpa, kés, biztostű, gyufa/öngyújtó, elálló, tápláló ennivaló, és innivaló. Ha baba van akkor, amire még neki szüksége lehet. Jó lenne még egy váltás fehérnemű, és egy váltás ruha is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!