Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az igéretek földje már mégsem...

Az igéretek földje már mégsem olyan jó?

Figyelt kérdés

Félnek visszamenni a magyarországra visszaköltözött emberek az usa-ba!

https://www.youtube.com/watch?v=ydLWWUF7zjg

2024. febr. 29. 12:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Mégis hanyatlik a nyugat?
2024. febr. 29. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom ki fél, de én kézzel lábbal mennék vissza, ha tehetném xD
2024. febr. 29. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Persze hogy félnek mert rájöttek arra hogy sokkal jobb az egykori Szovjetunió árnyékában élni mint Amerikában lakóautóban,hippi módjára.egy amerikai csak addig elégedett amíg amerikát ismeri.vagy pedig ha gazdag családba születik.
2024. febr. 29. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:

2

Akkor miért nem mész? Nem hiányzol senkinek!

2024. febr. 29. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
#4 sajnos nem mehetek. Ki vagyok tiltva. Hidd el mennék pedig.
2024. febr. 29. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egy hónap múlva megyek vissza, remélhetőleg végleg. Ráadásul Portland, csakhogy izgassam egy kicsit itt a konzervatívokat. :D
2024. febr. 29. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Első körben itt egyetlen lány van a videón aki mesél, te pedig visszaköltözött emberekről beszélsz. Miért a többes szám?

Másrészt, ez a lány lehet, hogy fél, én nem érzem magam kompetensnek ennek megállapításában, fogadjuk el, hogy így van, és tényleg fél. Azonban a video első percében kategorikusan leszögezi, hogy a nyáron megy ki az USA-ba, és nem csak ő, hanem az egész családja, tokkal-vonóval. Képzelem, mennyire kilátástalannak találhatja az itthoni létet, ha még ezekkel az állítólagos amerikai félelmeivel együtt is úgy gondolja, hogy nem csak neki, de az egész családjának is jobb helye lesz a tengerentúlon, mint itthon.

Szóval biztos, hogy ezt a videót akartad bemutatni?

2024. febr. 29. 15:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaja! Úgy néz ki a lipsik meg se nézték a videót, vakon menetelnének nyugatra itt a lényeg a nének ugyanis nem mennek sajna!
2024. márc. 1. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!