Justin Trudeau szerint Oroszországnak meg kell nyernie ezt a háborút. Mit szólsz?
2024. febr. 26. 23:39
1/29 anonim válasza:
A kérdés helytelen, így kellett volna feltenned:
Justin Tredeau azt mondta, hogy Oroszországnak kell megnyerni ezt a háborút. Mit szólsz hozzá?
- de persze ez is csak féligazság ebben a formában
2/29 anonim válasza:
Freud szerint a nyelvbotlás a tudattalan erők működésének bizonyítéka, és soha nem tekinthető ártatlan elvétésnek.
3/29 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek. Egy esetleges ukrán győzelem rendkívül káros következményekkel járna a Földön elő valamennyi ember számára ezért azt minden eszközzel gátolni kell.
4/29 anonim válasza:
Ha Oroszország lehet olyan hyle, hogy megtámadja Ukrajnát, akkor ki vagyok én, hogy egy ilyen ártalmatlan nyilatkozatot, minősitsek?
5/29 anonim válasza:
3, én a Föld nevű bolygón élek, kérlek szépen, az én nevemben ne beszélj, számomra nem ez történne.
6/29 anonim válasza:
Az amerikai győzelemmel csak az USA járna jól, mindenki másnak az orosz győzelem az érdeke. Egyébként Oroszország már megnyerte ezt a háborút, csak az USA nem engedi Ukrajnának a megadást, mert a háború elhúzódásával szintén jól járnak.
7/29 anonim válasza:
6, én is jól járnék egy amerikai győzelemmel, ezek szerint USA-ra kellene változtatnom a középső nevem?
8/29 anonim válasza:
#7 Ha Európában élsz, akkor biztosan nem járnál jól vele. Az EU-nak érdeke egy erős Oroszország, akivel együtt tud működni.
9/29 anonim válasza:
8, én nem Európa, érdekéről beszélek, én a saját érdekemről beszélek, had döntsem már el, hogy ÉNNEKEM, MAGAMNAK, NEKEM, mi a jó, vagy mi ne. Kélrek szépen, ne döntsd el helyettem ezt. Nekem nem lenne jó egy orosz győzelem, ha kell, én szivesen USA-ra változtatom ezért a középső nevem, de ez az én személyes érdekem. Én nem szeretném, hogy Oroszorszgág győzzön.
10/29 anonim válasza:
#9 Te nem tudod, mi a jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!