Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » EU gyakorlatilag az USA...

EU gyakorlatilag az USA csicskája?

Figyelt kérdés

A fontosabb kérdésekben, a fő irány meghatározásában nem Brüsszelben, hanem Washingtonban döntenek?

Trump is egy nagy csalódás nekem. Ott ugat, hogy fizessünk, mert nem fognak megvédeni minket. 2% gdp kellene hogy a hadseregre menjen. Persze a fegyvereket vegyük az amcsi cégektől.

Az északi áramlat gázvezetéket felrobbantották az amerikaiak. Szerintem ezen kár vitatkozni, egyértelműen ők állnak a dolog mögött.

Az EU-t, de főleg a németeket, akik többségi tulajdonosai a vezetéknek, kb nem is érdekli a dolog. Cserébe vesszük az USA-tól az LNG gázt.

Ukrán termőföldeket a jenkik felvásárolták. Az EU épp a saját mezőgazdaságának a kivéreztetésén dolgozik, hogy majd az amerikai tulajdonban lévő ukrán földekről lássák el Európát.

Az USA már nem igazán támogatja az ukránokat, cserébe az EU-nak kell ezt megtenni. Mit vesznek a rengeteg EU-s támogatásból az ukránok? Hát amerikai fegyvereket.

2024. febr. 23. 02:49
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Van azért kivétel. Ők Oroszország csicskái.
2024. febr. 23. 03:00
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
A nagyhatalmi játszmákban (az EU nem lesz nagyhatalom mert a gazdáid szerint nem jó dolog a további integració) mindig valamelyik oldalon lennünk kell. Csak melyik oldal a vonzóbb? Belarusz, pre-2014 Ukrajna, Örményország, Gáza, Irán vagy Nyugat-EU, Ausztrália stb? Előbbiekben ilyet ki se rakhatsz nyilvános oldalra úgy hogy ne vinnének el.
2024. febr. 23. 04:56
 3/9 Alex Fly ***** válasza:
28%
Nem.
2024. febr. 23. 06:14
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem, nem az.
2024. febr. 23. 06:14
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Igen az.
2024. febr. 23. 06:53
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Ha az lenne, akkor ma én is dollárban kapnám a fizetésem és nem EUR-ban.
2024. febr. 23. 06:56
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Igen. Az EU mindig azt teszi, ami az USA-nak jó, még akkor is, ha az Európának rossz. Aki tájékozódik és gondolkodik, annak ez nyilvánvaló.
2024. febr. 23. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:
A pontozások aránya alapján, kezdem úgy érezni, hogy én magam vagyok ez az USA.
2024. febr. 23. 08:25
 9/9 anonim ***** válasza:
43%
Igen, USA csicskája.
2024. febr. 23. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!