Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted az oroszok még az...

Szerinted az oroszok még az idén elfoglalják Kievet?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Az oroszok azt nyilatkozták, hogy elképzelhetőnek tartják a “speciális katonai hadművelet” befejezését ez év szeptemberére.

Ha feltételezzük, hogy nem lesz több ukrán ellentámadás, és hogy folyamatosan ugyan ilyen ütemben haladnak előre az oroszok, mint most mióta áttörték a frontot Avdiivkánál, akkor sem fognak szeptemberig eljutni Kijev közelébe. Kijev elfoglalásához kénytelen lennének újból egy másik frontot nyitni Belorusz felől, de nem hiszem, hogy jelenleg erre készülnének.

Szerintem ha elfoglalják és meg is tartják a négy annektált régiót, azt már otthon el tudják adni győzelemként, és szerintem erre játszanak jelenleg.

Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy a sikerektől megrészegülve megpróbálnak még minél nagyobb részeket elfoglalni Odessza és Harkov megyékből, de ez minden.

2024. febr. 21. 11:19
 12/13 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Nem hiszem, szerintem ma már nem is céljuk.
2024. febr. 21. 13:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt nem tudták lefoglalni, most 1 éve alig változott a területszerzés, szóval csak el fog húzódni a háború jó sokáig...
2024. febr. 21. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!