Azok a politikusok akik cenzurázni akarják a Putyin interjút mi mindent szeretnének még eltitkolni az őket megválasztó polgárok elől ?
Amikor először hallottam hogy egyes EU politikusok nem szeretnék hogy az emberek megnézhessék a Putyin interjút, megdöbbentem.
Hova tart az EU ? Miért ne lenne rá jogom hogy meghallgassam mit mondd az az ember és én alakítsam ki a véleményem ?
Mi lenne a következő lépés szerintük ? Tiltsuk be az ellenzéki gondolatokat ?
Már évek óta cenzúrázzák a híreket, ezt nevezik tényellenőrzésnek.
Ezért tudta Musk kirúgni a twitter csapatának 3/4 részét anélkül, hogy a működésében gondot okozott volna, mert ezek az emberek nem működtették a twittert hanem cenzorálták.
fel se tudjuk mi itt ebben az országban fogni milyen módon kontrollálva van a média pl. Nyugat-Európában, hiszen itt mindent szabad mondani, mindent le szabad írni, legfeljebb beperel miatta a másik fél és helyreigazítást kell tenni utána.
A kommunizmust láthatjuk a nyugati országokban igen erőteljesen megjelenni és nem véletlen hasonlítják sokan az EU-t a Szovjetunióhoz.
Ez nem jogosít fel senkit arra hogy több száz millió embert korlátozzon az információhoz való hozzáférésben.
Akkor cenzúrázzuk Sztálint, Hitlert, Mussolinit a történelem többi sötét figuráját is ?
Mert valaki úgy döntött Brüsszelben hogy csak a rózsaszín párducot nézzék az EU polgárok.
Ukrajnában 2014 óta van háború, csak szólok
"mi mindent szeretnének még eltitkolni" a másik fél álláspontját.
ez az interjú rendesen aláaknázza a nyugati narratívát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!