Mi a véleményetek arról, hogy a román sajtóban "Magyar lecke a románoknak" címmel értékelték a magyar lemondási hullámot?
Mivel a magyar baloldalhoz hasonlóan a román baloldalon sincsen semmiféle következménye az elkövetett hibáknak, botrányoknak és bűncselekményeknek.
De elmehetünk egészen Brüsszelig is, ahol von der Leyen asszonyság több milliárdos vakcínabeszerzést SMS-ben intézett (mert azt hogyan máshogyan kéne) és a kutyafáját neki, hát nem letörölte az SMSeket....(?)
Vagy Eva Kaili aki ellen korrupció miatt rendőrségi büntető eljárás folyik és simán visszamehetett az EPbe szavazni. stb...
Akár hogy is fáj az árnyéka bizony a baloldalra vetül.
Ne beszélj mellé!!!!
"a magyar baloldalhoz hasonlóan a román baloldalon sincsen semmiféle következménye az elkövetett hibáknak, botrányoknak és bűncselekményeknek"
Úgy érted, ott is felmentik a kormányközeli pedofilok bűntársait?
Milyen érdekes, hogy a jobboldalon botrányba keveredett politikusok távoztak a közéletből. Ez a baloldalon nem tapasztalható. Még a fütyivillantó Gréczy is visszasettenkedett....
Úgy értettem ahogy mondtam! Általánosan. Schmitt Pálról, Borkairól és a többiekről beszéltem
"Ne beszélj mellé!!!!"
Ő beszél mellé???? Te mit szívtál ember?!
Érted: a köztársasági elnök, aki aláírta a törvényt, ahol melegektől védik a gyerekeket, elnöki kegyelemben részesít egy pedofil bűnsegédet, aki a kormány embere. Nyilvánvalóan nem saját kútfőből csinálta, mert vele bukik a kormány volt minisztere, és belekeveredik a kormányközeli református püspök is, de a kormány férfiasan megoldja a helyzetet azzal, hogy lemondatja a köztársasági elnököt, és minden megy tovább.
Konzekvencia? Magyarország az igazságosság fellegvára. Példát vehetne a baloldal.
Látom hogy fáj a dolog, de akkor is úgy van ahogy mondtam!
"Látom hogy fáj a dolog, de akkor is úgy van ahogy mondtam!"
Jaj, ne már 😂. A hétéves gyerekem van ezen a szinten: nem-de-nem-de.
"Látom hogy fáj a dolog, de akkor is úgy van ahogy mondtam!"
És toppantottál hozzá a lábacskáddal is, mikor mondtad? Mert addig nem hiszem el, amíg nem toppantasz hozzá a lábacskáddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!