Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azért ilyen romlott a világ,...

Azért ilyen romlott a világ, mert az USA irányítja?

Figyelt kérdés
Ha véget érne a hegemóniája, akkor eljöhetne a világbéke?
2024. febr. 9. 10:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Az USA vezetői sátánisták. Egy démoni szobor előtt fohászkodnak és áldozatot mutatnak be neki. Nem viccelek! Van róla leleplező video
2024. febr. 9. 12:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

És persze az a videó kattintás vadász oldalhoz tartozik.

2024. febr. 9. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

12

Nem igazán sajna

[link]

A Skull and Bones , más néven The Order , Order 322 vagy The Brotherhood of Death , a Yale Egyetemen , a Connecticut állambeli New Haven államban működő titkos hallgatói társaság . Az egyetem legrégebbi felsőbb osztályú társasága, a Skull and Bones kulturális intézménnyé vált, amely hatalmas öregdiákjairól és különféle összeesküvés-elméleteiről ismert.

A kiemelkedő öregdiákok közé tartozik a volt elnök, William Howard Taft (az alapító fia), George HW Bush és George W. Bush . [28] A 2004-es amerikai elnökválasztáson a demokrata és a republikánus jelöltek is a Skull and Bones tagjai voltak. Arra a kérdésre, hogy mit jelent az, hogy ő és George W. Bush mindketten Csontemberek, John Kerry volt elnökjelölt azt mondta: "Nem sok, mert ez titok." [40] [41]

A tagok beceneveket kapnak. Ilyen például a "Long Devil", a legmagasabb tag, "Boaz", az egyetem futballkapitánya vagy "Sherrife", a jövő hercege. A kiválasztott nevek közül sok az irodalomból (pl. „ Hamlet ”, „ Remus bácsi ”), a vallásból és a mítoszból származik . Lewis Lapham bankár „ Sancho Panza ” becenevét Tex McCrary politikai tanácsadónak adta át . Averell Harriman „ Thor ”, Henry Luce „ Baal ”, McGeorge Bundy „ Odin ”, George HW Bush pedig „ Magog ”. [1

2024. febr. 9. 12:57
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ez marhaság, mert legalább annyi politikus nem a Yale-en végzett (ha nem több) mint igen. Ők pedig értelemszerűen nem lehettek egy egyetemi társaság tagjai.

Pl Obama, Biden, Trump Kamala Harris a legutóbbiak közül.

2024. febr. 9. 13:22
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
Van egy hiteles dokufilm. Keressetek rá. Az USA exminiszterelnökei, IMF vezetők, a politikai ELIT egy Molch nevű démonnál tartanak minden évben "gyerek" rendre áldozatokat. Bohemian groove címszóval lehet rátalálni. Több újságíró jelen volt titokban. Van video is
2024. febr. 9. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Az USA-nak nincsenek és nem is voltak miniszterelnökei.

2024. febr. 9. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
59%

16# az USÁ-nak elnökei vannak, ami a magyar miniszterelnök megfelelője. Azért használtam ezt, aki nem tudja az ne keverje a magyar közt.elnökkel akinek 0 a hatalma

Ez nem változtat a tényen amit leírtam

2024. febr. 9. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem erősen túlzásba vitted a horror filmeket...

2024. febr. 9. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:

18# Nem kell ehhez horrorfilm. A filmekben a jó oldalon álló Swárcenegger, USA miniszterelnökök, IMF elnök, gazdasági ELIT akik a világot megmentik a gonosztól a valóságban együtt csuhában áldoznak egy démoni szobor előtt és fohászkodnak tanácsért. Mondom fohászkodnak tanácsért. Ez a színtiszta valóság. Velejéig romlott örgöimádóak mind akik a világot irábyítják. [link]

Most a youtubenál letíltották a részleteket a filmből, de más videokeresőn lehet rajta van már azt nem néztem. Anno láttam az egészet

2024. febr. 12. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Annyira dokumentumfilm ez, amennyire a Hihetetlen tudományos magazin..

2024. febr. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!