A WHO a világkormány KSH-ja?
Figyelt kérdés
febr. 8. 16:09
2/11 anonim válasza:
Úgy viszonyul a két dolog egymáshoz, mint Orbán bele a Fideszre leadott szavazatokhoz, tehát nagyon
3/11 Fsms válasza:
maga a kérdés értelmezhetetlen. A két szervezetnek más a funkciója.
4/11 A kérdező kommentje:
Már mitől lenne más?
Mert nem írja róla a wikipédia?
Elmegyek családtaggal vagy akár magam és a betegséghez sokszor közesincs kérdéseket tesznek fel amiket az aszisztens rögzít akár papírra is.
Meg az egész laborlelet egy része a who statisztikára hivatkozik..
febr. 8. 16:56
6/11 A kérdező kommentje:
Ahol az ENSZ...
febr. 9. 07:16
7/11 anonim válasza:
Eddig még csak laposföld, gyíkember, meg hasonló hívő konteósoktól hallottam ilyen "Világkormány" elnevezésű marhaságokat.
Meg persze Sci-fikben.
8/11 A kérdező kommentje:
Nyilván...
Mivel ez egy funkcionális jelzésértékű megnevezés vagy te a postafiók címét kerested ilyen néven?
febr. 9. 08:07
9/11 anonim válasza:
Az ilyesmike azért kell vigyázni, mert legközelebb mint autentikus forrásra fognak rád hivatkozni, hogy világkormány márpedig van és a "tudjuk kik" vannak benne. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Rám?
Miért én ki vagyok?
Bárki lehetek...
febr. 9. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!