Elképzelhető, hogy a CIA kiiktatja Tucker Carlsont?
A mainstream média már egységesen kikiáltotta első számú hazaáruló közellenségnek. Állítólag évekkel ezelőtt is lehallgatták és figyelmeztették, hogy eszébe se jusson Moszkvába menni.
Van rá egyáltalán esély, hogy ezek után hagyják békésen hazautazni?
22:15: ha a CIA annyira rá lenne állva arra a szánalmas, álszent, többszörösen lebukott és beégett bohócra, ki sem engedik Moszkvába. Hacsak ő maga nem egy CIA-ügynök, akinek a feladata Putyin likvidálása!
Mit szólsz a konteómhoz?
Csaxólok, hogy Putyin is az emberük nincs szükség eltenni láb alól mert nagyon megfelelően végzi a munkáját:
5 Tucker úgy jobboldali, ahogy én kígyó vagyok
Egyébként senkit sem érdekel egy bukott ujságíró
Gyerekek azért ez a cirkusz a nyugati világ szégyene. Egy riporter meginterjúvol valakit azzal mi rosszat tesz a világnak? Nála rosszabb emberekkel is készültek már interjúk. Sosem volt ebból cirkusz egy riporternek ez a dolga.
Én az ilyen dolgok miatt komolyan elgondolkodom hogy akkor most mellik is az elnyomó rendszer
ha valakit le akarnak járatni, mindig a rosszat kell propagálni róla.
ugyan ez van tuckerről is, megy a legyintés hogy bukott újságíró.
épp felmentem az x-re hogy rákeressek, erre bedobja daniel freudot meg verhofstadot ahogy sivalkodnak mert putyinnal lesz interjú:
de sírjatok csak, aki nem kíváncsi rá nem kell megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!