Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Trump visszatér, akkor jön...

Ha Trump visszatér, akkor jön az EU-Oroszország háború?

Figyelt kérdés
Trump kijelentette, hogy lefogja építeni az amerikai katonai képességeket Európában. NATO-ból elvileg nem tud már kilépni a kongresszus nélkül, viszont arra képes, hogy az amerikai csapatokat kivonja Európából, és azt is megteheti, hogy az 5. cikkely szerint csak korlátozott segítséget nyújt (pl. csak egészségügyiseket küldene, vagy pár hétre elegendő lőszert), és ezen fejlemények mellett Leningrád felszabadításának az évfordulóján Putyin arról beszélt, hogy a következő nácitlanítást a Baltikumban akarja végrehajtani. Trump visszatérése felfogja bátorítani Moszkvát, és nekimennek a balti államoknak, ha már az ukrán kaland nem volt annyira sikeres? Scholz és Macron egész biztosan becsicskulna abban a percben a ruszkiknak....
2024. febr. 6. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ez akkor is ugyanúgy bekövetkezhet, ha nem Trump tér vissza. A mostani puskaporos hangulatot a demokrata kormányzás hozta magával.
2024. febr. 6. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Figy én éltem Ukrajnában és még mindig nem tudom felfogni hogy azt a csóró országot miért nem tudják bevenni az oroszok közel 2 éve. Az ukrán hadsereg nagy része alkesz 60 éves. Ha így nem bírnak Ukrajnával mire mennének a lengyelek ellen? Vagy így a Bundeswehr 3 nap alatt elérné Moszkvát.
2024. febr. 6. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

"Vagy így a Bundeswehr 3 nap alatt elérné Moszkvát."

Szerintem a németek nem kívánkoznak mégegyszer Moszkvába, legutóbb sem lett jó vége

2024. febr. 6. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze, szegény Putyin semmiért se hibás, ő egy ártatlan, szent ember.

2024. febr. 7. 13:53
 5/5 Vazul65 ***** válasza:

Rühellem Demens-PedoBidét, nem mintha számítana a hatos csavaralátét véleményem.

De ha Trump visszatér (és bocs, még az a selfish köcsög is szimpatikusabb nekem, mint Biden), akkor pár év múlva a szovjet a határon fog kopogtatni.

Szóval nope, nem kell Trump.

2024. febr. 11. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!